SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 10 Şubat 2008 #71 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... keyifli pazarlar..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Şubat 2008 #72 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... canım yeşil gözlümm demek bana küstün öylemi bende sana çiçek getirdim barışalımmı canım köşen hayırlı olsun tatlımm ben yine gelir bir çayını içerim
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... canım yeşil gözlümm demek bana küstün öylemi bende sana çiçek getirdim barışalımmı canım köşen hayırlı olsun tatlımm ben yine gelir bir çayını içerim
zeyna Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #73 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... canım naber gülücüge ugradım bide sana ugrayayım dedim iyi geceler
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... canım naber gülücüge ugradım bide sana ugrayayım dedim iyi geceler
*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Şubat 2008 #74 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... yeşilim güzel bi hafta geçirirsin inşallah canım mmmmm
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #75 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... çitos' Alıntı: canım yeşil gözlümm demek bana küstün öylemi bende sana çiçek getirdim barışalımmı canım köşen hayırlı olsun tatlımm ben yine gelir bir çayını içerim Genişletmek için tıkla ... Canim tabiki barisdik canim ablam cayida hazirladim.... Tavsan kani bu cay 🙂)))
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... çitos' Alıntı: canım yeşil gözlümm demek bana küstün öylemi bende sana çiçek getirdim barışalımmı canım köşen hayırlı olsun tatlımm ben yine gelir bir çayını içerim Genişletmek için tıkla ... Canim tabiki barisdik canim ablam cayida hazirladim.... Tavsan kani bu cay 🙂)))
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #76 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Tesekür ederim hepinize bir kahve getirdim gelin icelim....
*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Şubat 2008 #77 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... ohhh bu kave içilmezmi yaaa
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #78 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Eee artik baska yerde bulamasin böylsini gelirsin ben sana yaparim canim...
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Eee artik baska yerde bulamasin böylsini gelirsin ben sana yaparim canim...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #79 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Herkeze iyi geceler diliyorum...