*jellibon* Daimi Üye Üye 17 Şubat 2008 #91 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... canım iyi hafta sonu geçirmen dileğiyle... kendine iyi bak canımcım
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... canım iyi hafta sonu geçirmen dileğiyle... kendine iyi bak canımcım
nisan Yeni Üye Üye 18 Şubat 2008 #93 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... güller cok guzelde bn eli bos geldim,hayirli olsun canm,en guzel sohbetler senin olsun,yüzün hep gulsun,sevgilerrrrrrrr
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... güller cok guzelde bn eli bos geldim,hayirli olsun canm,en guzel sohbetler senin olsun,yüzün hep gulsun,sevgilerrrrrrrr
esena Aktif Üye Üye 18 Şubat 2008 #94 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... güzel haftalar diliyorum yeşilim
ms_enemy Yeni Üye Üye 18 Şubat 2008 #95 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... BÜTÜN GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN CANIM
*jellibon* Daimi Üye Üye 19 Şubat 2008 #97 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... canım yeşilim ses ver aradabir özletme kendini iyi günler canım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Şubat 2008 #98 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... iyi akşamlar yeşilcim en güzel yarınlar senin olsun