nisan Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #102 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... slm canim,nerelerdesin cay yokmuu iyi geceler canimm,allah rahatlik versinn
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... slm canim,nerelerdesin cay yokmuu iyi geceler canimm,allah rahatlik versinn
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 22 Şubat 2008 #104 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Bütün köseme ugrayanlara tesekür ederim sizi cok seviyorum....
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 22 Şubat 2008 #106 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Tesekür ederim canim,Iyi aksamlar diliyorum canlarim...
*jellibon* Daimi Üye Üye 23 Şubat 2008 #107 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... iyi geceler canım dileklerin gerçekleşir inşallah
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 23 Şubat 2008 #108 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Partyme hosgeliniz Buz gibi... Cok tatlidir....
merve_69 Üye Üye 23 Şubat 2008 #109 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... ilk bn geldim galiba nasılsın cnm.. bu arada tatlılarında pek güselmiş
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... ilk bn geldim galiba nasılsın cnm.. bu arada tatlılarında pek güselmiş
merve_69 Üye Üye 23 Şubat 2008 #110 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... İyi Akşamlar..! Kimse Köşeme Uğramıyor..! Artık ende Uğramayacam🙂
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... İyi Akşamlar..! Kimse Köşeme Uğramıyor..! Artık ende Uğramayacam🙂