nisan Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #111 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... slm canimm,sanirsam party bitmiss,cok üzüldumm,ya canim da nasil opastalardan cekmistii
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... slm canimm,sanirsam party bitmiss,cok üzüldumm,ya canim da nasil opastalardan cekmistii
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Şubat 2008 #112 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... ya yeşil parti varmış he iyiii desene eylenicez ben pasta getirdimmm hadi başlasın partiii
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... ya yeşil parti varmış he iyiii desene eylenicez ben pasta getirdimmm hadi başlasın partiii
nisan Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #113 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... suan neguzel yatiyorsundurr tatli ruyalar canmm
ms_enemy Yeni Üye Üye 25 Şubat 2008 #114 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... sana güzel bir gün diliyorum 🙂
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 25 Şubat 2008 #115 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Tesekür ederim canim arkadaslarim,ablalarim... Iyi günler diliyorum...
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Tesekür ederim canim arkadaslarim,ablalarim... Iyi günler diliyorum...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Şubat 2008 #116 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Canim benim köseye davet etmeye geldim kahve ve tatli var hadi sende buyur...
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Canim benim köseye davet etmeye geldim kahve ve tatli var hadi sende buyur...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 26 Şubat 2008 #118 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Sizi cok seviyorum...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 26 Şubat 2008 #119 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Iyi geceler canlarim...
esena Aktif Üye Üye 27 Şubat 2008 #120 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... iyi geceler diliyorum canım