Yeşim Taşının Özellikleri

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Yeşim Taşının Özellikleri
yeşim taşı özellikleri şifalı taşlar faydaları burçların taşları özellikleri hakkında detaylı bilgiler Meleklermekanı.com'da
Şifalı taşlardan en çok bilinenlerinden biri olan yeşim taşı genellikle yeşil renkte bulunur ve kullanan kişiye huzur ve güven verir...Değerli taşların kişi üzerindeki etkilerini bilmek isteyenler ve özellikle yeşim taşının faydalarını öğrenmek isteyenler bu yazımızı mutlaka okumalı sevgili melekler...


yesimtasi-206.jpg



Genellikle yeşil olarak bulunur. Sarı, beyaz, kahverengi, siyah, kırmızı ya da beyaz lekeli yeşil renklerde de olabilir.

Yeşim Taşının Metafiziksel ve psikolojik etkileri

*Kişiyi duyguların tutsaklığından kurtararak görüşünü netleştirir.
*Aşırıya kaçan duygusallıkları dengeler.
*Zihinsel odaklanmayı gerektiren çalışmalarda yardımcı olur.
*İçiniz korku ve endişeyle dolduğunda huzur ve güven verir. Kişinin kendini zayıf ve güçsüz hissettiği anlarda yeşimi kalbinin üzerine koyması içini rahatlatır.
*Elde tutulduğunda ısınarak rahatlatıcı bir his verir.
*Kendisini taşıyan kişilere akıl, cesaret ve adalet duyguları verir. Kazanılan başarının sonucunda insanın içinde doğabilecek olan kibir duygusunu engeller.
*Günlük kullanım için çok uygun bir taştır. Dengeli ve iyileştirici olan yeşil rengin etkisine sahiptir. Mücevher olarak özellikle konuşmacılar ve öğretmenler tarafından kullanılabilir.

Yeşim taşının fiziksel etkileri

*Pisliklerin bedenden atılmasını sağlar.
*Diş problemleri ve ağrılarında faydalıdır. Ağzın içine yerleştirilen yuvarlak biçimli bir yeşim taşı, dişin yanında durur ve konuşulduğunda diş için rahatlatıcı etkisi olan titreşimler yayar.
 
Geri
Üst