bende rüyamda ablam hamileymiş onu gördüm ama ben çok üzüldüm benim yok diye bide atletimi yıkamışım bembeyaz tertemizzzzmişş....denizcim yorumunu bekliyorumm..
eşin veya sen KURAN I KERİM okuyormusunuz yada biliyormusunuz bu size bir uyarı bilmiyorsanız öğrenmeniniz gerektiğine biliyorsanız ise sık okumanız gerektiğine işarettircanım bende rüyamda gördüm ki eşim kuyumcuya gidip altın küpe alıyor
hayr olsun canım bebek olmasına ne engel oluyorsa bunlar çok kısa zamanda temizlencek ve muradına erceksin inşallah
etrafındanızda dikkat edilmesi gereken insanlar var...bende polis gördüm hayırcdır inşallah sorguya tutuyodu bizi eşimle
canım keder ve üzüntüyü inşallah yeneceksin şu günler bazı sıkıntılar yaşasanda geçici sabırlı ol.kocanla olan rüy a bilinçaltı.birde evine küçük bir şey alıcaksınhayır olsn cok tuhaf rüyalar gördüm. rüyamda önce kocaman bi altın buluyorm sonra sahibine veriyorum .neyse yürüyorum böle adım attıgım yerden bi altın buluyom sonra biri görüyo geri bırakıom.neyse diger bi rüyam da esim bana dio ki bana karınla barısma diyolar ben barısmak istiyom ama barişma diyolar bana .diger bi rüyam da görümcemi görüyorum denizcim simdiden tesekkur ederim canım
kendinde ahlaki yönden düzelmesi gereken davranışların olabilir.bu bir ikazyaa bende rüyamda beyaz çıkolatayla yoğurt gordüm nıyekı acaba![]()
rüyada amca görmek olayların üstesinden gelmeye sıkıntıların atlatılmasına işarettir.fakat regl kanı ise dini anlamda eksiklerin olduğuna işarettirrüyamda amcamı gördüm ona sarılıyodm .bide rüyamda regli oluyodm ve kan gördüm denizcim yorumların için tesekkürler