E
EBRULİM
Forum Okuru
s.a denızcım ruyada 2 ıhlas bir fatıha ve ayetelkusı okumak nasıl tabır edılır
düğün rüyalarında düğünün çalgılı mı yoksa çalgısız olması oldukça önemlidir ama senin bu rüyanda genel itibariyle bir mutluluk yaşayacaksın inşallah bu haberci bir rüya olur inşallahdenizim bir anda otururken rahatsızım rüyaya daldım iki dakika uyudum yani🙂 rüyamda gördümki düğüünüm oluyurmş bana takı takıyrmuşlar nedir cnm
bu rüya oldukça hayırlı canım birde sana bir işaret bu sureleri sık okuman gerek fatiha rızk bollul,k,ihlas yüce ALLAHIN himayesi altında olduğuna,ayetel kürsi bela ve musibetlerden emin olduğuna işarettirs.a denızcım ruyada 2 ıhlas bir fatıha ve ayetelkusı okumak nasıl tabır edılır
düğün rüyalarında düğünün çalgılı mı yoksa çalgısız olması oldukça önemlidir ama senin bu rüyanda genel itibariyle bir mutluluk yaşayacaksın inşallah bu haberci bir rüya olur inşallah
bu rüya oldukça hayırlı canım birde sana bir işaret bu sureleri sık okuman gerek fatiha rızk bollul,k,ihlas yüce ALLAHIN himayesi altında olduğuna,ayetel kürsi bela ve musibetlerden emin olduğuna işarettir
bu et pişmiş mi çiğ mi hatırlıyormusun canımdenizcim benm de rüyam ilginçti merak ettm sorayım dedim ... lise arkadaslarımı gördüm oturuolar böle sıraya dizilmişler hepsinin önlerinde kurban etleri birinde az birinde cok sözde o etlerin onların derslerindeki basarılarıymıs çok değişik di bu kadarını hatrladım şimdi