sementha Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2008 #1 yörenize göre yemek gellllllllllll......... bursanın meşhur yemekleri bursanın yemekleri corum cullama hınkal arkadaşlar herkes nereli olduğunu yazsın yöresine göre yemek ısmarlıcemm...hesaplar benden🙂🙂
bursanın meşhur yemekleri bursanın yemekleri corum cullama hınkal arkadaşlar herkes nereli olduğunu yazsın yöresine göre yemek ısmarlıcemm...hesaplar benden🙂🙂
sementha Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2008 #2 Cevap: yörenize göre yemek gellllllllllll......... mesela ben başliim eşim rizeli ona yollim bunları🙂🙂sizde başlayın bakim nerelisiniz yazın bana...........
Cevap: yörenize göre yemek gellllllllllll......... mesela ben başliim eşim rizeli ona yollim bunları🙂🙂sizde başlayın bakim nerelisiniz yazın bana...........
sementha Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2008 #3 Cevap: yörenize göre yemek gellllllllllll......... hadi kızlar.........
sementha Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2008 #4 Cevap: yörenize göre yemek gellllllllllll......... hani kimseler yok bekliom kızlr nerelisinizzzzzzzz...........
Cevap: yörenize göre yemek gellllllllllll......... hani kimseler yok bekliom kızlr nerelisinizzzzzzzz...........
sementha Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #5 Cevap: yörenize göre yemek gellllllllllll......... hala kimse yokmuu
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #6 Cevap: yörenize göre yemek gellllllllllll......... ben bursalıyım köken artvin sabırsızlıkla beklıorum cok acıktım cunku😀
Cevap: yörenize göre yemek gellllllllllll......... ben bursalıyım köken artvin sabırsızlıkla beklıorum cok acıktım cunku😀
sementha Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #7 Cevap: yörenize göre yemek gellllllllllll......... bursanın öncelikle iskender kebabı sonra inegöl köftesi.... ve tabiki kemal paşa tatlısı var... gelelim artvine.... meşhur puçuko... hınkal keşkek... karalahana sarma... peynir kuymağı....
Cevap: yörenize göre yemek gellllllllllll......... bursanın öncelikle iskender kebabı sonra inegöl köftesi.... ve tabiki kemal paşa tatlısı var... gelelim artvine.... meşhur puçuko... hınkal keşkek... karalahana sarma... peynir kuymağı....
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #8 Cevap: yörenize göre yemek gellllllllllll......... acıktım yahu😀 teşekkürler
sementha Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #9 Cevap: yörenize göre yemek gellllllllllll......... ricaederim cnm
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 11 Temmuz 2008 #10 Cevap: yörenize göre yemek gellllllllllll......... diyarbakırlıyım canım çok acıktım😀