erva Yeni Üye Üye 15 Ekim 2007 #1 Yorgun Melek slm bende araniza katilmak istiyorum umarim hos ve güzel vede erkeksiz zamanlar geciririz :clap2: ismim erva evliyim 2 cocugum var
slm bende araniza katilmak istiyorum umarim hos ve güzel vede erkeksiz zamanlar geciririz :clap2: ismim erva evliyim 2 cocugum var
M Misafir Forum Okuru 15 Ekim 2007 #2 Ce: Yorgun Melek slm erva hoş geldin keyifli bir forum geçireceğinden hiç şüphen olmasın garantisi benden🙂
Ce: Yorgun Melek slm erva hoş geldin keyifli bir forum geçireceğinden hiç şüphen olmasın garantisi benden🙂
erva Yeni Üye Üye 15 Ekim 2007 #3 Ce: Yorgun Melek ok canim sen garanti verdikden sonra hic süphem yok kovulana kadar burdayim🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 15 Ekim 2007 #4 Ce: Yorgun Melek paylaşmayı sevgiyi ve dostluğu bilen herkese aramızda yer var canım hoşgeldin ailemize keyifli forumlar dilerim
Ce: Yorgun Melek paylaşmayı sevgiyi ve dostluğu bilen herkese aramızda yer var canım hoşgeldin ailemize keyifli forumlar dilerim
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 15 Ekim 2007 #6 Ce: Yorgun Melek Erva hoşgeldin, doğru yerdesin seni temin ederim 🙂 Güzel vakit geçirmen dileğiyle, biz burdayız. Sevgilerimle...
Ce: Yorgun Melek Erva hoşgeldin, doğru yerdesin seni temin ederim 🙂 Güzel vakit geçirmen dileğiyle, biz burdayız. Sevgilerimle...
YoRGuNMeLeK Yeni Üye Üye 17 Ekim 2007 #7 Ce: Yorgun Melek hoşgeldin erva tabi bende bak sen gel dedin peşinden geldim
erva Yeni Üye Üye 17 Ekim 2007 #8 Ce: Yorgun Melek hosbulduk canim benim iyi etmissin beni yalniz birakmadigin icin sagol mucuksssss sende hosgeldin canim Son düzenleme: 17 Ekim 2007
Ce: Yorgun Melek hosbulduk canim benim iyi etmissin beni yalniz birakmadigin icin sagol mucuksssss sende hosgeldin canim
YoRGuNMeLeK Yeni Üye Üye 17 Ekim 2007 #9 Ce: Yorgun Melek aaa nedemek bacımm anca beraber kanca beraber😛arty:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Ocak 2008 #10 Ce: Yorgun Melek erwa hiç yabancı gelmiyo..çıkaracam bi yerden ama..o beni tanıyabilecekmi bakalım🙂