H
Haliş
Forum Okuru
Yumurtada ağrı oluyor abla çatlayinca kasık ağrısıEvet canım ama benim safra kesesi problemli olduğu için ağrı hangisinden kaynaklı anlayamadım
Yumurtada ağrı oluyor abla çatlayinca kasık ağrısıEvet canım ama benim safra kesesi problemli olduğu için ağrı hangisinden kaynaklı anlayamadım
Oluyorda benim ağrılar karıştığı için anlayamadım ama bazı arkadaşlarada senin gibi 36 saat sonra ilişki demişYumurtada ağrı oluyor abla çatlayinca kasık ağrısı
İnşallah olur ablam ya çok istiyorum yine yıkılmaktan korkuyorum hala hafiften sağ tarafta bir ağrı var abla ama inşallah olurOluyorda benim ağrılar karıştığı için anlayamadım ama bazı arkadaşlarada senin gibi 36 saat sonra ilişki demiş
Tatlım rabbim gönlüne göre versin inşallahİnşallah olur ablam ya çok istiyorum yine yıkılmaktan korkuyorum hala hafiften sağ tarafta bir ağrı var abla ama inşallah olur
Âmin inşallah ablam Allah tüm isteyenlere versin inşallah Allah sanada hayırlı sından analı babalı evlat versin inşallahTatlım rabbim gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallah canımÂmin inşallah ablam Allah tüm isteyenlere versin inşallah Allah sanada hayırlı sından analı babalı evlat versin inşallah
Merhaba ablaAmin inşallah canım
Maalesef canım bize şimdi tüp bebek diyolarMerhaba abla
Abla ne yaptın en son çatlatma iğnesi vurulmuştun bir faydası oldumu yani olumlu yanıt verdimi
Rabbim hayırlı sini versin ablam hiç üzülme abla elbet birgün olur gene bak abla eşinde uğraşıyor olsun diye oda seninle beraber savaşıyor ben tek başıma ayakta durmaya çalışıyorum birgün bile eşim Benim yanımda durmadı abla hep bana senden çocuk olmaz diyor ama ben hiç pes etmedim abla kafama taka taka hep rüyalarıma giriyor abla snki normal hayta yaşadıklarım yetmiyormuş de ruyama giriyor sabretmek başka çare yok ablaMaalesef canım bize şimdi tüp bebek diyolar
Ben bu ay 1 elmaya 41 kişi meryem suresi okudu 41 kişi 41 hurma okudu bide netten bi macun buldum onu kullanıcam adet zamanı başlıcam ona eşime de keçi boynuzu kürü yapacam gerisi rabbime kalmış eşin neden öyle diyor sana sorun sende mi eşindemi canımRabbim hayırlı sini versin ablam hiç üzülme abla elbet birgün olur gene bak abla eşinde uğraşıyor olsun diye oda seninle beraber savaşıyor ben tek başıma ayakta durmaya çalışıyorum birgün bile eşim Benim yanımda durmadı abla hep bana senden çocuk olmaz diyor ama ben hiç pes etmedim abla kafama taka taka hep rüyalarıma giriyor abla snki normal hayta yaşadıklarım yetmiyormuş de ruyama giriyor sabretmek başka çare yok abla