Likapam
Paylaşımcı Melek
Günaydın canım ben netten baktım bu gün görüşücem doktorlaGünaydın ablam
Neden peki abla yani ne dedi doktorlar
Günaydın canım ben netten baktım bu gün görüşücem doktorlaGünaydın ablam
Neden peki abla yani ne dedi doktorlar
İnşallah olumlu bir sonuç der ablam ama ne olursa olsun abla hiç üzülme pes etmeGünaydın canım ben netten baktım bu gün görüşücem doktorla
İlaç verdi ama kullanmak için biraz daha beklicemİnşallah olumlu bir sonuç der ablam ama ne olursa olsun abla hiç üzülme pes etme
Bekle ablam belki testin sonucu yanlıştır yada daha beli olmaz yeni olduğu için peki abla test alıp evde denedinmiİlaç verdi ama kullanmak için biraz daha beklicem
Evde hiç denemedim ama bi kadın yazmış adetten sonra negatif çıktı diye beklemiş 47 gün sonra pozitifi görmüş belki bi ihtimal bende beklicemBekle ablam belki testin sonucu yanlıştır yada daha beli olmaz yeni olduğu için peki abla test alıp evde denedinmi
Aynen öyle bekle ablam inşallah vardır ablam tüm dualarım seninle ablamEvde hiç denemedim ama bi kadın yazmış adetten sonra negatif çıktı diye beklemiş 47 gün sonra pozitifi görmüş belki bi ihtimal bende beklicem
Sağol canım benim rabbimden hiç bi zaman ümidimi kesmedim kesmemdeAynen öyle bekle ablam inşallah vardır ablam tüm dualarım seninle ablam
Ümidini kaybetme ablam
Aynen öyle ablam hiç kesme ümidini ben tek başıma ablam ayakta dimdik durdum ama çok şükür duam kabul oldu ablamSağol canım benim rabbimden hiç bi zaman ümidimi kesmedim kesmemde
Rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağınada alırsın inşallah canımAynen öyle ablam hiç kesme ümidini ben tek başıma ablam ayakta dimdik durdum ama çok şükür duam kabul oldu ablam
Çok çok teşekkür ederim ablam beni çok mutlu etin sozlerinle inşallah sende çok mutlu olursun inşallah ablamRabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağınada alırsın inşallah canım