Likapam
Paylaşımcı Melek
Moral bozma sıkıntı yapma stres hiç yapma inşallah olumlu sonuç alacaksın canımÂmin inşaallah canım tek umudum bu hala bir çatlama hisetmedim inşallah dediğin gibi olur aysonunu beklemekten başka çare yok
Moral bozma sıkıntı yapma stres hiç yapma inşallah olumlu sonuç alacaksın canımÂmin inşaallah canım tek umudum bu hala bir çatlama hisetmedim inşallah dediğin gibi olur aysonunu beklemekten başka çare yok
Bu yazıyıda oku istersenÂmin inşaallah canım tek umudum bu hala bir çatlama hisetmedim inşallah dediğin gibi olur aysonunu beklemekten başka çare yok
Bu bilgi için çok teşekkür ederim sizinle konuştuktan sonra moralim biraz olsa düzeldi Allah razı olsun umudumu kaybetmek yok pes etmeyeceğim sonuna kadar gidecem inşallah en kısa zamanda bende annelik duysunu tadarim
Rica ederim canım amin inşallah ne zaman konuşmak istersen burdayızBu bilgi için çok teşekkür ederim sizinle konuştuktan sonra moralim biraz olsa düzeldi Allah razı olsun umudumu kaybetmek yok pes etmeyeceğim sonuna kadar gidecem inşallah en kısa zamanda bende annelik duysunu tadarim
Teşekkür ederim bir daha bir şey takılırsa aklıma ilk size soracağımRica ederim canım amin inşallah ne zaman konuşmak istersen burdayız
Bekleriz canım biz burdayızTeşekkür ederim bir daha bir şey takılırsa aklıma ilk size soracağım
İyi akşamlar abla benim yine bir sorum olacaktı Abla iki gündür vajinal akıntı var sarı renkli ve yanma var agrida var abla akıntının olduğu yere dokunamiyorum bile sizce neden ?Bekleriz canım biz burdayız
Büyük ihtimal enfeksiyon var sertlik filan varmı???İyi akşamlar abla benim yine bir sorum olacaktı Abla iki gündür vajinal akıntı var sarı renkli ve yanma var agrida var abla akıntının olduğu yere dokunamiyorum bile sizce neden ?
Evet var abla dokunamiyorum nerdeyse çok ağrı ve yanma varBüyük ihtimal enfeksiyon var sertlik filan varmı???
Evet varBüyük ihtimal enfeksiyon var sertlik filan varmı???