Kullanimi zor biraz🙂)Haber yok henuz canim insallah guzel haberlerle dönecek mesaj konusunda valla benimde bilgim yok
Kullanimi zor biraz🙂)Haber yok henuz canim insallah guzel haberlerle dönecek mesaj konusunda valla benimde bilgim yok
Oyle bisey olmuyor galiba canimBir sorum daha olacak, buraya gelen her yazi maile de geliyor. Bunu nasil kapatabilirim
Acaba?
Evet biraz zor reklam cok olunca her yazdigin mesaja reklam geliyor cart diye sayfayi kapliyorKullanimi zor biraz🙂)
Oyle ise kotu vallOyle bisey olmuyor galiba canim
Reklamdan zaten mesajlari zor yakaliyorum aradan.Evet biraz zor reklam cok olunca her yazdigin mesaja reklam geliyor cart diye sayfayi kapliyor
Direk toplu silme otomatik silme ile halledebiliyorsun ama tamamen engelleyemiyorsunOyle ise kotu vall
Oyle oluyor maalrsef koca sayfayi kapliyor reklamlarReklamdan zaten mesajlari zor yakaliyorum aradan.
Şimdi çıktık otele dönüyoruz ☺️ Biraz uzun sürdü bu sefer hem transferden önce hem sonra serum verdiler . Çok teşekkürler hepinize sorduğunuz düşündüğünüz içinHaber yok henuz canim insallah guzel haberlerle dönecek mesaj konusunda valla benimde bilgim yok
Kendi profilini tıkla, orda tercihler var ona tıklayıp hesabına giriyorsun. Hesabında zaten soruyor email isteyip istemediğini, istemediklerinin mavi yılını kaldır kaydete bas bu kadarBir sorum daha olacak, buraya gelen her yazi maile de geliyor. Bunu nasil kapatabilirim
Acaba?
Ayy canım benim yine sen yardıma koştunKendi profilini tıkla, orda tercihler var ona tıklayıp hesabına giriyorsun. Hesabında zaten soruyor email isteyip istemediğini, istemediklerinin mavi yılını kaldır kaydete bas bu kadar
❤