Bundan bende kurtulmak istiyorumBir sorum daha olacak, buraya gelen her yazi maile de geliyor. Bunu nasil kapatabilirim
Acaba?
Bir zamanlarda kadınlar klübünden oluyordu
Bundan bende kurtulmak istiyorumBir sorum daha olacak, buraya gelen her yazi maile de geliyor. Bunu nasil kapatabilirim
Acaba?
Haydi Bissmilleh MakaronŞimdi çıktık otele dönüyoruz ☺️ Biraz uzun sürdü bu sefer hem transferden önce hem sonra serum verdiler . Çok teşekkürler hepinize sorduğunuz düşündüğünüz için
AmiiiinnnnnHaydi Bissmilleh Makaron
İlk seninle bu sayfa güzel sonuç alsın ve hepimizde ardından gelelim❤️
Amin inşallah hepimizin isteği olsun buralar şenlensinHaydi Bissmilleh Makaron
İlk seninle bu sayfa güzel sonuç alsın ve hepimizde ardından gelelim❤️

Canım tamaramHerkese merhaba, ben hazırlıga başlamıştim pazartesi günü ikinci kontrol vardı ve ne yazık ki endometrium yeterli kalınlığa ulaşmadı günde 4 tane 6 saat aralıklarla estrofem aldım climaraforte bant kullandım, her gün bir bardak nar sikip içtim, her gün kahvaltıda avakado yedim. Bildiğim duyduğum ne varsa yaptım ama olmadı. Bu arada bir sürü de vitamin kullandım k3d2, b12, magnezyum, probiyotik, c vitamini+çinko. Doktorum her ay aynı kalınlık olmaz bir ay olur diğer ay olmaz bu yaşlarda dedi. Ne yapacağımı şaşırdım, çok moralim bozuldu
Canım benimmmmm hayırlı olsun....Teşekkürler sağolun amin inşallah
İnşallah canım öyle olur ❤️Bak bizim yaşlar daha küçük olduğu halde biz de de oluyor yani bütün kadınlar da oluyor her ay farklılaşıyor hiç kendini üzme bebeğin doğacağı tarihi bir ay erteledi sadece öyle düşün
Ben de özledim sizleri, dediğin gibi bu ay olmadı bir sonraki ayı bekleyeceğim ama işte insan bazen yorulup umudunu kirabiliyorCanımm özlettin kendinimoralini sakın bozma. Bu ay olmazsa diğer ay belki 2 ay sonra takiptesin sonuçta. Bak ne güzel herşeyi kullanıp elinden geleni yapıyorsun elbette uygun zaman bulunacaktır. Sakın umutsuzluğa kapılma
Canim eftoşum inşallah her birimiz muradımiza kavuşuruz hepimiz çok çaba sarf ediyoruz Allah sesimizi duysun inşallah ❤️ ama bazen "neden" diye soruyorum bu kadar emek sonuç sıfır. İsyan etmek istemiyorum ama bazen de kendimi tutamıyorum işteCanim tamaraam hicbozma moralini insallah canim hersey istedigin gibi olur benimde ayni sorunum var tedaviye bile baslayamadim bende. Doktor bisey yapamam diyor burdaki doktorum 2 kutu estrofem bitirdim adet olamadim daha streste yapmiyorum oluruna biraktim kievdeki doktorda demis stres olmasin sorun olmaz diye o kadar iyi anliyorum ki . Ben artik takmamaya karar verdim hicbiseyi oluruna biraktim. Sakin sen umutsuzsuz olma olucak canim hepimiz insallah er gec anne olucaz ben yurekten inaniyorum.
Bu ikinci kez başıma geldi inşallah bir daha olmaz.Eger kronik bir incelik sikintisi yoksa bir sonraki ay kalinlasacagini dusunuyorum ben de.
Benim durumum da 6,5-6,8 mm araliginda oluyor ve artik benim normalim bu diyorum🙂