Makaron acaba gebe ola bilirmisin2 gündür ilaçlardan sonra çok kötü başım dönüyor sizde de oluyormuydu ? İlk kez kullandıgım ilaçlarda değil gerçi
İnşAllah

Makaron acaba gebe ola bilirmisin2 gündür ilaçlardan sonra çok kötü başım dönüyor sizde de oluyormuydu ? İlk kez kullandıgım ilaçlarda değil gerçi

Keşke ama ilaç içtikten sonra oluyor estrofemden olabilir dedi AndreyMakaron acaba gebe ola bilirmisin
İnşAllah![]()

Kiev kacinci gu. Yaptiriyor testi?Keşke ama ilaç içtikten sonra oluyor estrofemden olabilir dedi Andrey![]()
Tutunmada estradiol artıyor ve içtiğin estrofem etkiliyor ola bilirKeşke ama ilaç içtikten sonra oluyor estrofemden olabilir dedi Andrey![]()

6. Günüm bugün ☺️ 12. güne test yap dedilerTutunmada estradiol artıyor ve içtiğin estrofem etkiliyor ola bilir
Makaron bugün transfer sonrası kaçıncı günün?
2-3 güne erken gebelik testinde gösterir6. Günüm bugün ☺️ 12. güne test yap dediler
Estrofem o etkiyi yapmıyor. Ama bence gebesin canım bana öyle geliyor 🙂 Rabbim inşallah dileğini kabul eder . Bu acıları unutuyorsun ultrason da bebisi görünce. Rabbim bekledigin yavrunu sana yolladı öyle düşünKeşke ama ilaç içtikten sonra oluyor estrofemden olabilir dedi Andrey![]()
Ben sabirsizlanip 5.gunden başlamıştım testlere6. Günüm bugün ☺️ 12. güne test yap dediler

İnşallah ama gebelik bu kadar erken belirti gösterir mi ki ☺️☺️ Gözümü açamıyorum resmen ve sadece 2 gündür sabah ilaçları içtigim zaman oluyor gözümü açamıyorumEstrofem o etkiyi yapmıyor. Ama bence gebesin canım bana öyle geliyor 🙂 Rabbim inşallah dileğini kabul eder . Bu acıları unutuyorsun ultrason da bebisi görünce. Rabbim bekledigin yavrunu sana yolladı öyle düşün
Bende de öyleydi 🙂 ilaçlardan olsa ilk kullandığın zamandan itibaren olur canım . Bebiş seninle😉İnşallah ama gebelik bu kadar erken belirti gösterir mi ki ☺️☺️ Gözümü açamıyorum resmen ve sadece 2 gündür sabah ilaçları içtigim zaman oluyor gözümü açamıyorum