Hayirli haberler ver inşallahİnşallah ama gebelik bu kadar erken belirti gösterir mi ki ☺️☺️ Gözümü açamıyorum resmen ve sadece 2 gündür sabah ilaçları içtigim zaman oluyor gözümü açamıyorum

Hayirli haberler ver inşallahİnşallah ama gebelik bu kadar erken belirti gösterir mi ki ☺️☺️ Gözümü açamıyorum resmen ve sadece 2 gündür sabah ilaçları içtigim zaman oluyor gözümü açamıyorum

canim gribin ne oldu iyileştin miBende de öyleydi 🙂 ilaçlardan olsa ilk kullandığın zamandan itibaren olur canım . Bebiş seninle😉
Öksürük devam ediyor canım dün doktorum ilaç yazdı . İnşallah o işe yarar 🙂canim gribin ne oldu iyileştin mi
İnşallah ☺️Hayirli haberler ver inşallah![]()
Çok fena salgın var , domuz gribi kuş gribi vs hepsi birden çıktı piyasaya , kimle konuşsam hastaÖksürük devam ediyor canım dün doktorum ilaç yazdı . İnşallah o işe yarar 🙂
Gebesin sennnnnİnşallah ama gebelik bu kadar erken belirti gösterir mi ki ☺️☺️ Gözümü açamıyorum resmen ve sadece 2 gündür sabah ilaçları içtigim zaman oluyor gözümü açamıyorum
😀Ayyy Morpatim bu reklamların içinde kayb oluyor mesajlar@Zaza74 huu huu bebemm sordum ama görmedin sanirim.
ne oldu 2. serum aldin mi
İnşallah hayırlı olur zaza74. Zoladexin faydası ne canım genelde tedaviye giden herkese öneriliyor. Peki hangi durumlarda zoladex önerilmez? Hangi durumlarda ihtiyaç duyulmaz?Ayyy Morpatim bu reklamların içinde kayb oluyor mesajlar
Evet ikinci aşıyıda oldum ikinci zoladexi de bugün vurdum
Amin cnmİnşallah hayırlı olur zaza74. Zoladexin faydası ne canım genelde tedaviye giden herkese öneriliyor. Peki hangi durumlarda zoladex önerilmez? Hangi durumlarda ihtiyaç duyulmaz?