Zaza nerelerdesin merak ettik seni, iyisindir inşallah ❤️❤️ sana da iyi yıllar dilerimm kalbindekine kavuş 2023 teCanlarım
Kader arkadaşlarım
İş yoğunluğundan giremiyorum
Ama kalbim sizinle çarpıyor
2023 evlat hasreti,acısı çeken kadın kalmasın
Rabbim hepinizin muradını versin
Mutlu yıllar aşklar![]()
Amiiiiiiin canim cümlemize insalllahhhhhhhhhCanim benim cok saol ayni duygular senin icinde gecerli Rabbim daha fazla aratmadan evladina kavustursun inşallah
Canim benim 2023 te bütün dileklerin gerceklessin insallahhhhhh❤❤Canlarım
Kader arkadaşlarım
Mutlu yıllar aşklar![]()
Aminnnnn cümlemizin insallah zazam cümlemizinCanlarım
Kader arkadaşlarım
Mutlu yıllar aşklar![]()

Arkadaşlar bu doğru bir bilgi degil. T4 5-12 arasi çıkar. Tsh yüksekse hipotiroidi olur. T3 t4 yüksekse hipertiroidi olur ama seninki 8 yani normal aralıkta. Dayanamayıp yazdim 🙂Tiroidin birsuru cesidi var canim serbest t3 t4 degerleri etken degerler onlarin yuksek cikmasi hipotiroidi olabileciğin anlamina geliyor demisti endokronoloji doktorum
Çok teşekkür ederim canım testi yineledim zaten 2.test 1.22 çıktı şuan daha normalArkadaşlar bu doğru bir bilgi degil. T4 5-12 arasi çıkar. Tsh yüksekse hipotiroidi olur. T3 t4 yüksekse hipertiroidi olur ama seninki 8 yani normal aralıkta. Dayanamayıp yazdim 🙂
Cook sevindim canim hadi cok sükur normal benimde endokronoloji doktorum hersey normal dediÇok teşekkür ederim canım testi yineledim zaten 2.test 1.22 çıktı şuan daha normal
Digrudur canim 😉😉😉😉Arkadaşlar bu doğru bir bilgi degil. T4 5-12 arasi çıkar. Tsh yüksekse hipotiroidi olur. T3 t4 yüksekse hipertiroidi olur ama seninki 8 yani normal aralıkta. Dayanamayıp yazdim 🙂