Çok iyi kuzum transferden önce herşey düzgün gitsin de hayırla gidip dön bebişlerinle. ❣️Cook sevindim canim hadi cok sükur normal benimde endokronoloji doktorum hersey normal dedi
Çok iyi kuzum transferden önce herşey düzgün gitsin de hayırla gidip dön bebişlerinle. ❣️Cook sevindim canim hadi cok sükur normal benimde endokronoloji doktorum hersey normal dedi
Ayy hadi bakalım herşey iyi gitsin inşallah ❣️❣️❣️Kizlar yogunluktan unuttum ben burdaki doktorumla basladim estrofemle basladim günde 1 tane cok şükür bütün degerlerim normal birde endokronoloji doktorum demisti donasyon icin 2.5 olmasi lazim demisti benimki 2.55 ideal dedi. Estrofem ordan burdan toplattim zor buldum diğer ilaclar var estrofem yok diyolar şükür buldum 5 kutu. Simdilik yetr dedi batumdaki doktorum haftaya kalinlik icin gidicem eğer yetrli olmaditsa gunde 2 taneye cikicaz ilaclara baslicam pregostan fitil 2 tane günde, pregostan igne gunde birtane oxapar 4000 gunde 2 sabah aksam bunlara basliyorum ayin 18 i 20 arasi transferim var kizlar rabbim hepimize nasip etsin insallah kurban oldugum rabbim hepimizin yüzünü güldursun insallah.sevgilerimle
Amiiin canim insallah cok tesekkur ederim seninde insallahhh hersey güzel olurAyy hadi bakalım herşey iyi gitsin inşallah ❣️❣️❣️
Cok saol canim insallah olur cook heyacanliyim nekadar relaxim desemde icim kıpır kıpır heyacandan.Çok iyi kuzum transferden önce herşey düzgün gitsin de hayırla gidip dön bebişlerinle. ❣️
Çok sevindim canım. İnşallah bu sefer evladına kavuşursun. Allah nasip etsin inşallah.Kizlar yogunluktan unuttum ben burdaki doktorumla basladim estrofemle basladim günde 1 tane cok şükür bütün degerlerim normal birde endokronoloji doktorum demisti donasyon icin 2.5 olmasi lazim demisti benimki 2.55 ideal dedi. Estrofem ordan burdan toplattim zor buldum diğer ilaclar var estrofem yok diyolar şükür buldum 5 kutu. Simdilik yetr dedi batumdaki doktorum haftaya kalinlik icin gidicem eğer yetrli olmaditsa gunde 2 taneye cikicaz ilaclara baslicam pregostan fitil 2 tane günde, pregostan igne gunde birtane oxapar 4000 gunde 2 sabah aksam bunlara basliyorum ayin 18 i 20 arasi transferim var kizlar rabbim hepimize nasip etsin insallah kurban oldugum rabbim hepimizin yüzünü güldursun insallah.sevgilerimle
Bende şuan adet ilacı kullanıyorum adetin 1. Günü haber vericem sonrasında rahim kontrolüne gidicem şuan mühendisanne sen ben tedavideyiz anladığım kadarıyla inşallah yüzümüz güler hepimizinKizlar yogunluktan unuttum ben burdaki doktorumla basladim estrofemle basladim günde 1 tane cok şükür bütün degerlerim normal birde endokronoloji doktorum demisti donasyon icin 2.5 olmasi lazim demisti benimki 2.55 ideal dedi. Estrofem ordan burdan toplattim zor buldum diğer ilaclar var estrofem yok diyolar şükür buldum 5 kutu. Simdilik yetr dedi batumdaki doktorum haftaya kalinlik icin gidicem eğer yetrli olmaditsa gunde 2 taneye cikicaz ilaclara baslicam pregostan fitil 2 tane günde, pregostan igne gunde birtane oxapar 4000 gunde 2 sabah aksam bunlara basliyorum ayin 18 i 20 arasi transferim var kizlar rabbim hepimize nasip etsin insallah kurban oldugum rabbim hepimizin yüzünü güldursun insallah.sevgilerimle
Aminn inşallah cümlemizin yüz güler hayırlı sonuçlarla yazarız teyzeleri bebiş doğdu diye. ❣️❣️❣️❣️Bende şuan adet ilacı kullanıyorum adetin 1. Günü haber vericem sonrasında rahim kontrolüne gidicem şuan mühendisanne sen ben tedavideyiz anladığım kadarıyla inşallah yüzümüz güler hepimizin
Cok guzel hadi hayırlısı insalalh hersey guzel ilerler canımÇok teşekkür ederim canım testi yineledim zaten 2.test 1.22 çıktı şuan daha normal
Bol sans canim Rabbim tüm işini rast getirsin inşallah transferinde evlatlarin sana sıkı sıkı tutunsunlar insalalh can olsunlar dualarimdasınKizlar yogunluktan unuttum ben burdaki doktorumla basladim estrofemle basladim günde 1 tane cok şükür bütün degerlerim normal birde endokronoloji doktorum demisti donasyon icin 2.5 olmasi lazim demisti benimki 2.55 ideal dedi. Estrofem ordan burdan toplattim zor buldum diğer ilaclar var estrofem yok diyolar şükür buldum 5 kutu. Simdilik yetr dedi batumdaki doktorum haftaya kalinlik icin gidicem eğer yetrli olmaditsa gunde 2 taneye cikicaz ilaclara baslicam pregostan fitil 2 tane günde, pregostan igne gunde birtane oxapar 4000 gunde 2 sabah aksam bunlara basliyorum ayin 18 i 20 arasi transferim var kizlar rabbim hepimize nasip etsin insallah kurban oldugum rabbim hepimizin yüzünü güldursun insallah.sevgilerimle

Bende şuan adet ilacı kullanıyorum adetin 1. Günü haber vericem sonrasında rahim kontrolüne gidicem şuan mühendisanne sen ben tedavideyiz anladığım kadarıyla inşallah yüzümüz güler hepimizin
Aminnnn kızlar dualarımız sizinle hep pozitif düşünün iyiyi çağırın hepAminn inşallah cümlemizin yüz güler hayırlı sonuçlarla yazarız teyzeleri bebiş doğdu diye. ❣️❣️❣️❣️