Szr_
Hamiş Melek
Çok üzüldüm sabahtan beri sersem gibiyim. Allah yaşatmasın tekrar.Rabbim o insanlara yardım etsin bu sogukta kar da kışta o korkuyla acıyla napıcaklar kurban oldugum Rabbim sen yardım et onlara cok büyük acı cok
Çok üzüldüm sabahtan beri sersem gibiyim. Allah yaşatmasın tekrar.Rabbim o insanlara yardım etsin bu sogukta kar da kışta o korkuyla acıyla napıcaklar kurban oldugum Rabbim sen yardım et onlara cok büyük acı cok
Amin kuzum aminnn 🙁Çok üzüldüm sabahtan beri sersem gibiyim. Allah yaşatmasın tekrar.
Cok gecmis olsun canim benim insallah hersey yolundadir.Arkadaşlar dün gece bende depreme yakalandım çok kötüydü herşey çok korkunçtu hala kendime gelemiyorum inşallah beneklerim benledir hala. Gerçi tutsaydı şimdiye tutardı herhalde ben en ufak belirti hissetmedim çünkü.
Bende ayni universite arkadaslarim tanidiklarimiz göçük altindalar. Kurtarilmayi bekliyorlar. Enkücük gorümcemin kayinvalidesi kayinpederi iskerderunda göçük altindalar iki gündür daha bügun baslanacakmis arama kurtarma. Hatayda arkadaşlarima ulasilamiyor yok bulunamiyorlar. Rabbim herkesin yardimcisi olsun.Çok üzüldüm sabahtan beri sersem gibiyim. Allah yaşatmasın tekrar.
Rabbim göçük altinda kileri gec olmadan kurtarılmayı nasip etsin dayanma gücü versin yardımcıları olsun insallahBende ayni universite arkadaslarim tanidiklarimiz göçük altindalar. Kurtarilmayi bekliyorlar. Enkücük gorümcemin kayinvalidesi kayinpederi iskerderunda göçük altindalar iki gündür daha bügun baslanacakmis arama kurtarma. Hatayda arkadaşlarima ulasilamiyor yok bulunamiyorlar. Rabbim herkesin yardimcisi olsun.
AminnnnAllahim birdaha baska felaket yasatmasin
Canim vardir bir hayir polip alindiktan sonra hersey guzel olacaktor senin icinKızlar rahim kontrolüne gttim kalınlaşması çok güzel ama polip görüldü 🙁
Bu şekilde teansfere gidersem şansım düşer dmi 🙁