2020 seneden aşılanıyoruzAbla, iki aşıyı karıştırınca sıkıntı olmuyor mu?
Ne diyorlar yapıyoruz
Yapacak bir şey yok
Ama iki marka aşıdanda oldum
Bir tek son biontech sonra boynumda arkada bir lemfim şişmiş
2020 seneden aşılanıyoruzAbla, iki aşıyı karıştırınca sıkıntı olmuyor mu?
Amiiiiinnnnn canim insalllahhh bitsin artik su korona belasiiiiAmiiin canım
Allah bizi bu beladan kurtarsın![]()
Ben aşıdan sonra 3 gün hasta yattım hep hepsi de ağır geçti 🙁2020 seneden aşılanıyoruz
Ne diyorlar yapıyoruz
Yapacak bir şey yok
Ama iki marka aşıdanda oldum
Bir tek son biontech sonra boynumda arkada bir lemfim şişmiş
Evet eski sayfadan ama kazen bana söyledi bu grubu öyle buldum sizleri diyarree nick diğerinde madem sayfa yeni nick de yeni olsun dedim
Hoş geldiniz
Sizde mi eski sayfadan?
Nik ismini mi değiltin?
Ne dedi kazenEvet eski sayfadan ama kazen bana söyledi bu grubu öyle buldum sizleri diyarree nick diğerinde madem sayfa yeni nick de yeni olsun dedim
Başlığı kalıcı olarak kapattığını istersem bu grup ismi ile Google’dan bulabileceğimi söylediNe dedi kazen
Sen pasif değildin dimiBaşlığı kalıcı olarak kapattığını istersem bu grup ismi ile Google’dan bulabileceğimi söyledi
Yok değildim zaten covit olduk ailecek annem kaynanam eşim kardeşim hepsine bakmaktan grup aklıma bile gelmedi gözümü açınca girip gördüm yazılanları sonra ona yazdım grubu tekrar açma konusunu oda bana öyle yazmıştı canım bende sonra sizi buldumSen pasif değildin dimi
Bu Arada pandaa ile özelden yazıştık bebişi gayet sağlıklı şu an için büyüyor inşallah hastahaneden çıkmak da nasip olur bir an önceYok değildim zaten covit olduk ailecek annem kaynanam eşim kardeşim hepsine bakmaktan grup aklıma bile gelmedi gözümü açınca girip gördüm yazılanları sonra ona yazdım grubu tekrar açma konusunu oda bana öyle yazmıştı canım bende sonra sizi buldum
Çok çok geçmiş olsun canım biranda böyle oldu bizde anlamadık burda toplandıkYok değildim zaten covit olduk ailecek annem kaynanam eşim kardeşim hepsine bakmaktan grup aklıma bile gelmedi gözümü açınca girip gördüm yazılanları sonra ona yazdım grubu tekrar açma konusunu oda bana öyle yazmıştı canım bende sonra sizi buldum