Çok sevindim inşallah biran önce büyür de kavuşur annesineBu Arada pandaa ile özelden yazıştık bebişi gayet sağlıklı şu an için büyüyor inşallah hastahaneden çıkmak da nasip olur bir an önce
Çok sevindim inşallah biran önce büyür de kavuşur annesineBu Arada pandaa ile özelden yazıştık bebişi gayet sağlıklı şu an için büyüyor inşallah hastahaneden çıkmak da nasip olur bir an önce
İnşallah canımÇok sevindim inşallah biran önce büyür de kavuşur annesine
Zor tabi biz hep ayrı ayrı olduk sürekli biri hastalandı elim kalbimde bekliyordum biran önce bitsede rahatlasakTeşekkür ederim canım çok şükür atlattık sayılır ama ne zormuş dikkat edin aklım gitti aileme birşey olacak diye çok ağır geçirdik
Herşeyde var bir hayır normalde planlamaya göre bu ay Kiev’e gidecektik ama sonra yetişmez diye nisana alma kararı aldık biletleri iptal ettik zaten sonrası hemen covit olduk her nasip vaktine esirdir iptal etmesek de gidemeyecekmişiz meğerZor tabi biz hep ayrı ayrı olduk sürekli biri hastalandı elim kalbimde bekliyordum biran önce bitsede rahatlasak
Cok gecmis olsun canim benim gelmis gecmis olsunYok değildim zaten covit olduk ailecek annem kaynanam eşim kardeşim hepsine bakmaktan grup aklıma bile gelmedi gözümü açınca girip gördüm yazılanları sonra ona yazdım grubu tekrar açma konusunu oda bana öyle yazmıştı canım bende sonra sizi buldum
Haklısın nasip olmayınca olmuyor biz de kaç kere ertelemek zorunda kalmıştıkHerşeyde var bir hayır normalde planlamaya göre bu ay Kiev’e gidecektik ama sonra yetişmez diye nisana alma kararı aldık biletleri iptal ettik zaten sonrası hemen covit olduk her nasip vaktine esirdir iptal etmesek de gidemeyecekmişiz meğer
Buna cok sevindim pandaanin bebegineBu Arada pandaa ile özelden yazıştık bebişi gayet sağlıklı şu an için büyüyor inşallah hastahaneden çıkmak da nasip olur bir an önce
Sağlık onemli canim bundada vardir hayir nick name in gibi hersey guzel olsun bundan sonraHerşeyde var bir hayır normalde planlamaya göre bu ay Kiev’e gidecektik ama sonra yetişmez diye nisana alma kararı aldık biletleri iptal ettik zaten sonrası hemen covit olduk her nasip vaktine esirdir iptal etmesek de gidemeyecekmişiz meğer
Yeni yılda bende nicki degistiriyim diyordum ne yapsam acabaSağlık onemli canim bundada vardir hayir nick name in gibi hersey guzel olsun bundan sonra