AmiiiiiinnnnnnOleeeeeyyyy
Bıgün çok güzel gün
Allan tüm kızlarımızı sevindirsin
Megatif görüp üzülen olmasın
Teyze oluyooooruuuuuzzzz❤️
Çok şükür![]()
AmiiiiiinnnnnnOleeeeeyyyy
Bıgün çok güzel gün
Allan tüm kızlarımızı sevindirsin
Megatif görüp üzülen olmasın
Teyze oluyooooruuuuuzzzz❤️
Çok şükür![]()
Canimmm benimm insallahhhhhh❤❤❤Eftalios Allah temuz ayı senide sevindirsin
Senin için göbek atım inşAllah![]()
Hayırlı olsun canım inşallah herşey istedigin gibi ilerler ❤Kızlar selam sabah nihayet cesaretimi toplayıp test yaptım ikinci çizgiye silikde olsa gördüm Resim eklemek istedim ama ekleyemedim buradan ve hayatımda ilk defa ikinci çizgiye çok silik de olsa gördüm İnşallah her şey yolunda gider Salı günü de güzel bir sonuç alırım Rabbim hepimizin yüzüne baksın emeklerimizi hayallerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah benim içinde her şey yolunda gider biraz şaşkınlık var rüya gibi o kadar karışığım ki duygu olarak
Çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin güzel rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah ❤Herkese merhabalar, beni soran canlara çok teşekkür ederim ❤️ geçtiğimiz hafta pazartesi günü transfer olan bendim. Bugün test günümdu ve sonuç pozitif çok şükür.
Ben British de tedavi oldum doktorum Hasan Bankeroglu. Embriyologu ve hemşiresi ile harika bir işbirliği içinde transferim gerçekleşti. Her zamanki gibi titiz ve yenilikçi anlayışları çok iyiydi. Allah'a bin şükürler olsun bugünleri gösterdi bana.
Canim cok tesekkur ederim insallah canim benim aminnCanim benim hersey yolunda gitsin insallah cok tebrik ederim❤❤❤❤
Amiiinn insallah canimGelsin bebisssssler o kadar mutluyumki sayfamiz tekrar bebek haberleriyle senleniyor bebisleriniz ugur getirsin bereket getirsin evlerinize hepinizin
İnsallah zazam rabbim gonlumuzdekini nasip etsin hepimizeÇok normal silik görtmen
Tek gebelik ya
Cok tesekkir ederim canim insallah her sey yokunda gider hepimiz icinHayırlı olsun canım inşallah herşey istedigin gibi ilerler ❤
Aynen zaza pakizeyke basladik tamarayla devam ettik aonra insallah ben rabbim hepimizin gonlunden geceni vwrsin evlat evlat diye inletmesinPakizeeeee uğur getirdin sayfamıza
Allah senden razı olsun
Bizim uğur böceğimiz
Allah sana ikiz evlat doğurmanı nasip etsin![]()