çok teşekkür ederim elif yumurta donasyon@Angel1427 gözün aydın yumurta donosyonu muydu seninki yoksa normal tüp Bebek mi
çok teşekkür ederim elif yumurta donasyon@Angel1427 gözün aydın yumurta donosyonu muydu seninki yoksa normal tüp Bebek mi
Hayırlı olsun canım devamı sağlıkla gelsin inşallah çok çok sevindim çok şükürcanlaaarrrrr sonucum 275,3![]()
doktorumla eşimle konuşamadım ağlamaktan çok şükür rabbim çok şükürrr rabbim bekleyen tüm kadınlara ınşallah allahım elim ayağım tıtriyor
![]()
Angel süper bir haber oldu bucanlaaarrrrr sonucum 275,3![]()
doktorumla eşimle konuşamadım ağlamaktan çok şükür rabbim çok şükürrr rabbim bekleyen tüm kadınlara ınşallah allahım elim ayağım tıtriyor
![]()

çok şükür...sağlıkla ilerlesin tamamına erdirsin inşallah...Rabbim hayirlisiyla her birimize tek tek nasip etsin bu mutluluk gözyaşlarını dilerim
Allah hayırlı bir evlat etsin sana.Çok şükür canım aminn inşallahHayırlı olsun canım devamı sağlıkla gelsin inşallah çok çok sevindim çok şükür
amiin inşallah canım rabbim hepimize nasip etsinAngel süper bir haber oldu buçok şükür...sağlıkla ilerlesin tamamına erdirsin inşallah...Rabbim hayirlisiyla her birimize tek tek nasip etsin bu mutluluk gözyaşlarını dilerim
Canımmmm çok teşekkür ederim, amin inşallah ❤️ sen nasılsın bebiş nasıl?Tamara , Pakize , Angel kızlar coook tebrik ederim rabbim sağlıkla zamaninda kucağınıza almayi da nasip etsin
nasil mutlu oldum hadi çok şükür.
Szr seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun cnm son olsun inşallah gönlünden geçen kadar evladına kavusasin
Gözün aydın olsun canım ❤️ Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bugünlerimize çok şükür. Darısı buradaki bütün güzel kadınlara inşallah ❤️canlaaarrrrr sonucum 275,3![]()
![]()
Oh oh oh yandancanlaaarrrrr sonucum 275,3![]()
![]()