Tamara kac hafta oldu minnos?Canım çok teşekkür ederim ❤️ dediğim gibi sizler de hep dualarımdasiniz Allah isteyen bu uğurda savaş veren bütün kadınlara nasip etsin inşallah sağlıkla kucaklarimiz dolsun ❤️❤️❤️
Tamara kac hafta oldu minnos?Canım çok teşekkür ederim ❤️ dediğim gibi sizler de hep dualarımdasiniz Allah isteyen bu uğurda savaş veren bütün kadınlara nasip etsin inşallah sağlıkla kucaklarimiz dolsun ❤️❤️❤️
Cok sevindim.. hemen gelsin Eylul..Canim iyiyim cok şükür bizim tedavi eylulde baslayacak haftaya kadin dogum doktoruma kontrollere cagirdilar canim gun yaklastikca heyacanlaniyorum .sen nasilsin canim hamileligin nasil gidiyor rabbim saglicakla kucagina aldigin gunleri gostersin canim benim
AmiinnnnnnnnnnnBütün kalbimle dualarım seninle canım Allah yar ve yardımcın olsun sonu şükür olsun ❤️
İnşallah Canım çok sağ ol.Guze haberlerini bekliyoruz…
Fırsat bulursan transfere girmeden beklerken kısa bir zen ya da sufi videosu izle dinle rahatlatırİnşallah yapmam 🙄🙄
Sağ ol canım kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallah.
Insallahhhh canim benim❤❤❤❤Canım eftosum szr den sonra sıra sende Allah'ın izniyle. Sen de güzel haberler vereceksin bizi mutlu edeceksin az kaldı ❤️❤️
Canim benim cok saol evet az kaldi vallahi heyacanlanmiycam diyorum ama insan heyacanlaniyormus☺️☺️Cok sevindim.. hemen gelsin Eylul..
İnşallah Canım çok sağ ol.
Canım Rabbim bugünü sana hayırlı kılsın inşalalh yavruların sana sıkı sıkı tutunsun can olsunlar boll sanssss hayırlı haberler verirsin bizlere inşalalh güzel şeyler düşün kalbini bozma vesceseden uzak dur dualarımız kalbimiz senin-sizin-le♀️İnşallah Canım çok sağ ol.