Bu sefer genetikli embriyo olacak, genetik sonucu ne kadar surede cikiyormus. British ankaraya mi gobderiyormus biyopsiyi?Amiiinnn kuzum
Hepimizin artık tedavilerimiz mutlu son olsun❤️
Artik son olacak, o saglijli embriyo senin bebegin olacak.
Bu sefer genetikli embriyo olacak, genetik sonucu ne kadar surede cikiyormus. British ankaraya mi gobderiyormus biyopsiyi?Amiiinnn kuzum
Hepimizin artık tedavilerimiz mutlu son olsun❤️
En tezinden hayırlı bir evlat sahibi ol inşallah.Canim benim hashimatomun 2.5 a dusmesini bekliyorum. bide birkac saglik sorunum var kan problemim var. Kasimda gelin dedi doktor. Oyle karar verdiler. Endokronoloji doktorumda o zamana kadar degerlerini dengeleriz dedi.batumdaki doktor kasim ayiniuygun görmüş hayirlisi onumde 2 ay var . Benim asiri ve kisa suredrzayiflamamdan dolayi kan degerlerim cok dusuk cikiyor. Surekli hastanedeyim bende bıktım valla. Insallah bütün bu sıkıntılarım biterde yol alırım artik. Kadin dogumda kontrollerimde sıkıntı cikmadi cok şükür. Kistim tekrarlamamis bin şükür. Hakkimizda hayirlisi
Bugün itibari ile 18+2 olduk. 3 hafta sonra detayli ultrasonumuz var. Umarim bu kez kavuşursun bebeğine.Canım arkadaşım çok teşekkür ederim
Senin bebiş kaç oldu
İnşAllah canımBu sefer genetikli embriyo olacak, genetik sonucu ne kadar surede cikiyormus. British ankaraya mi gobderiyormus biyopsiyi?
Artik son olacak, o saglijli embriyo senin bebegin olacak.
Ohh çok şükürBugün itibari ile 18+2 olduk. 3 hafta sonra detayli ultrasonumuz var. Umarim bu kez kavuşursun bebeğine.
Ah be zaza içinde ne yaşanmış dibine kadar acılar var kim bilir Rabbim yüzünü güldürsün bu kez be arkadaşımİnşAllah canım
Canım inanıyormusun bu defa hiç bir şey sormadım
Filiz hanım dedi rahat ol bu kadar
Eşim örnek verdi,bazı resmi evrakları imzaladık
Beni kontrol etiler çıktım
Şu ana kadar sordumda ne oldu
Bu defa jiç bir şey sormuyacam
Önce rabbim seni sağlığına kavuştursunCanim benim hashimatomun 2.5 a dusmesini bekliyorum. bide birkac saglik sorunum var kan problemim var. Kasimda gelin dedi doktor. Oyle karar verdiler. Endokronoloji doktorumda o zamana kadar degerlerini dengeleriz dedi.batumdaki doktor kasim ayiniuygun görmüş hayirlisi onumde 2 ay var . Benim asiri ve kisa suredrzayiflamamdan dolayi kan degerlerim cok dusuk cikiyor. Surekli hastanedeyim bende bıktım valla. Insallah bütün bu sıkıntılarım biterde yol alırım artik. Kadin dogumda kontrollerimde sıkıntı cikmadi cok şükür. Kistim tekrarlamamis bin şükür. Hakkimizda hayirlisi
Allah beterinden korusunAh be zaza içinde ne yaşanmış dibine kadar acılar var kim bilir Rabbim yüzünü güldürsün bu kez be arkadaşım
Amin kuzum amin Allah yasatmasın bir daha inşalalhAllah beterinden korusun
Yaşayacakmışım bunları
Ne yapayım
Amin insallah canim benim ❤❤❤Önce rabbim seni sağlığına kavuştursun
Ardından sapa sağlam evlat sahibi etsin