Oladabilir canim bir bekle bakalim istersen1gun gece yaptım çıkmamıştı bir iki gün daha
Bir iki gün daha bekleyeyim diyorum.7.ayda opu toplandi acaba ondan dolayı olabilirmi gecikmeler duzensizlikler
Oladabilir canim bir bekle bakalim istersen1gun gece yaptım çıkmamıştı bir iki gün daha
Bir iki gün daha bekleyeyim diyorum.7.ayda opu toplandi acaba ondan dolayı olabilirmi gecikmeler duzensizlikler
Anladım....merkezlerden ümidimi kestim artık tek guvencemiz Allah...emeklerimiz boşa gitmesin AminSağol Hep aynı şeyler 🙂 klasik klinik ve negatif aldıktan sonraki süreç işte , neden olmadıgı konusunda birsey söyleyemiyorlar . Bi yandan donmuşlarla transfere hazırlanıyoruz bi yandan da araştırmaya devam ediyoruz Allah hepimize güç kuvvet ve sağlam psikoloji versin
İnşAllah bizim evdede bebek sesi olacakSağol Hep aynı şeyler 🙂 klasik klinik ve negatif aldıktan sonraki süreç işte , neden olmadıgı konusunda birsey söyleyemiyorlar . Bi yandan donmuşlarla transfere hazırlanıyoruz bi yandan da araştırmaya devam ediyoruz Allah hepimize güç kuvvet ve sağlam psikoloji versin
Tek güven AllahaAnladım....merkezlerden ümidimi kestim artık tek guvencemiz Allah...emeklerimiz boşa gitmesin Amin
Amiiiiiinn❤❤İnşAllah bizim evdede bebek sesi olacak
2013 seneden kendi yumurtamla
2016 senedende donasyonda cebelleşiyorum
Hala umut peşindeyim
Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın
Dün benimle bu yolda olan ve kıbrısta evlatlarına kavuşan iki arkadaşlarımın evlatları ana okuluna başladı
Okadar güzellerdi ki maşAllah
Rabbim hepimize o duyguları yaşatsın
Aminnnn♀️♀️♀️İnşAllah bizim evdede bebek sesi olacak
2013 seneden kendi yumurtamla
2016 senedende donasyonda cebelleşiyorum
Hala umut peşindeyim
Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın
Dün benimle bu yolda olan ve kıbrısta evlatlarına kavuşan iki arkadaşlarımın evlatları ana okuluna başladı
Okadar güzellerdi ki maşAllah
Rabbim hepimize o duyguları yaşatsın
Bugün yine test yaptım evde negatifAdetine 1 hafta kala yapabilirsin erken gebelik testini. Senin günün geçti yapsan belki çıkar.
Dr a söylesen tarlusal falan verir sökülmen için.Bugün yine test yaptım evde negatif
Szr hakli canim bide doktora gorun canimcim o sana ilaci verir zatenBugün yine test yaptım evde negatif
Gebelik yoksa belkide kist oluşmuşBugün yine test yaptım evde negatif