Kızlar ben test yaptım az önce. Çok hafif çizgi gördüm buraya atacaktım ama boyut büyük diye yüklemedi.
OleeeeeeeeyyyyyyKızlar ben test yaptım az önce. Çok hafif çizgi gördüm buraya atacaktım ama boyut büyük diye yüklemedi.
Ayy keşke o mutlu ediçi fotorafı yükleye bilsenKızlar ben test yaptım az önce. Çok hafif çizgi gördüm buraya atacaktım ama boyut büyük diye yüklemedi.
Allahim sana sukurler olsun, nasil mutlu oldum bu habere. Rabbim bu zor gunlerde sizi guldursun, nolur dikkat et kendine.Kızlar ben test yaptım az önce. Çok hafif çizgi gördüm buraya atacaktım ama boyut büyük diye yüklemedi.
Gozun aydin canımKızlar ben test yaptım az önce. Çok hafif çizgi gördüm buraya atacaktım ama boyut büyük diye yüklemedi.
Elifff nakadar güzel haberler ard ardaKizlar bu arada yumurta donosyonu icin randevu aldim. Randevuye cok az bir sure kala hamile oldugumu ogrendim. Allah sizlerede inşallah beklemediginiz anda bu mutlulugu yasatir
Cok şükür canım benim o kadar stres korkudan sonra cok korkutmustun sonuctan ama cok cok cok şükür evlatların seninle Rabbim kat kat arttırmayı hayırlısıyla ilerlemeyi nasip etsin insallahKızlar ben test yaptım az önce. Çok hafif çizgi gördüm buraya atacaktım ama boyut büyük diye yüklemedi.

Saol ilk defa kalp sesini duydum dua edin nolurElifff nakadar güzel haberler ard arda
Allah bu hamileliğini rahat taşımanı ve sapa sağlam doğurup kucağına almaya nasip etsin
Ne güzel haberler
Okadar muhtacız ki güzel haberlere
Çok şükür
Bin şükür
MasallahhhKizlar bu arada yumurta donosyonu icin randevu aldim. Randevuye cok az bir sure kala hamile oldugumu ogrendim. Allah sizlerede inşallah beklemediginiz anda bu mutlulugu yasatir
ard ard güzel haberler morel oldu bize elif Rabbim devamını getirsin insallah sağlıkla 🙂