Yüzdeki şişlik var uyandığımda şişlik neden olur?

  • Konbuyu başlatan şeydakocak.
  • Başlangıç tarihi
Ş

şeydakocak.

Forum Okuru
Yüzdeki şişlik var uyandığımda şişlik neden olur?

Yüzümde şişlik var melek kadınlar kulubü yüzdeki şişlik nasıl olur forum'da.​

Kızlar sabah kalktığımda nedense yüzümde şişlikler görüyorum yüzümdeki şişliklerin sebebi ne olabilir acaba? Gözlerimin altı ve yüzümün her yerinde şişliklerle uyanmak beni çok kötü etkiliyor. Kendimi bu şekilde görmek çok üzüyor beni. Yüzümdeki şişlik neden olabilir? Yüzümde şişlik var bunları nasıl yok edebilirim? Şişlikler hangi hastalığın belirtisi gerçekten rahatsız olmaya başladım.
 
Merhaba
Uyandığınızda yüzünüzde şişlikler görüyorsanız bunun bazı nedenleri olacaktır. Öncelikle ilk sebebi uykusuzluk ya da su alımının yetersiz olması nedeniyle vücut ödem yapabilir. Günlük su alımınıza dikkat edin ama 3 litreyi de geçmemiş olsun. Ya da bu yüzdeki şişlikler karaciğer böbrek gibi problemlerden de kaynaklanabilmektedir. Eğer sabah yüzünüzde şişlikler ve uyanıyorsanız bu ödem ve şişliklerden kurtulabileceğiniz bazı önerilerde bulunacağım örneğin muz içerdiği potasyum sebebiyle ödemleri yok etmeye yardımcı olur nar ya da nar suyu ödem attırıcıdır. Yine ananas yeşil çay maydanoz salatalık yoğurt ve bol miktarda su içmek yüzünüzdeki şişliklerin bir miktar azalmasına yardımcı olacaktır böylelikle sabahları daha keyifli yüzünüzde şişlik olmadan uyanabilirsiniz ama eğer karaciğer ya da böbrek ile alakalı bir sıkıntı var ise mutlaka doktora başvurmanızı tavsiye ediyorum.

Arkadaşlarım ödem attırma konusunda şu aşağıdaki konuyu da incelemenizi tavsiye ediyorum mutlaka bir göz atın. ''Vücuttaki ödem nasıl atılır'' dilerseniz konuya ulaşabilirsiniz.

 
Geri
Üst