Yüzme nasıl öğrenilir arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

  • Konbuyu başlatan kezbanuğur
  • Başlangıç tarihi
K

kezbanuğur

Forum Okuru
Yüzme nasıl öğrenilir arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Yüzme nasıl öğrenilir melek kadınlar kulubü yüzme nasıl öğrenilir videolu forum'da.​

Arkadaşlar merhaba benim biraz kilo ve bel ağrım var doktorum da yüzme önerdi ama nerede yapacağımı bilemiyorum. Yani pandemiden dolayı da hangi havuza nasıl gireceğimi bilemiyorum. Ama bel ağrım beni daha çok zorluyor açıkçası kilomdan ziyade. Ama yüzme de bilmiyorum doğrusu. Yüzme nasıl öğrenilir videolu anlatımı olan önerebileceğiniz bir yer var mı? Kurslara bakayım diyorum ama kurslar da yüzme açık mı bilemiyorum. Yüzme nasıl öğrenilir arkadaşlar sağlığım için öğrenmem gerekiyor.
 
Merhaba
Yüzme sporu çok faydalı aslında hem zayıflamaya hem bel ağrıları gibi konularda tedavi edici de. Yüzme doktorunuzun da dediği gibi size şifa olacak demektir. Youtubede de videolar var tabii ama onları ön bilgi için izleyebilirsiniz yoksa o suyun içine girmeden yüzmeyi öğrenemezsiniz. Bir kursa yazılırsanız bence daha hızlı bir şekilde yüzmeyi öğrenebilirsiniz. Yüzme öğrendikten sonra bel ağrısı için yüzme hareketleri konulu aşağıdaki videoyu da izleyebilirsiniz. Sadece bel değil yüzmenin genel olarak sağlığımıza çok faydası var.

''Yüzmenin faydaları nelerdir''​

  • Kalp sağlığımıza faydası vardır
  • Kasları geliştirir
  • Bel sırt ağrıları gibi durumları iyileştiricidir
  • Solunum sıkıntılarını giderir
  • Kalori yakmaya ve kilo vermeye de yardımcı olur
Yüzmenin birçok faydası olduğu gibi bel ağrısı fıtık gibi durumlarda iyileştiricidir. Aşağıdaki videoyu izlemenizi öneririm. Peki şimdi ilginizi çekecek bir konu daha linkini bırakıyorum aşağıya. ''Bel ağrısı nedenleri ve tedavisi'' nedir hemen linkten konumuzu inceleyebilirsiniz.


 
Geri
Üst