TİTAN
*Melekler Mekanı*
ev gezmelerine gittiğimde ısrarlara cevabım teşekkür ederim rejimdeyim demek istiyorum![]()

ev gezmelerine gittiğimde ısrarlara cevabım teşekkür ederim rejimdeyim demek istiyorum![]()

Allahım bu topik öldürdü beni, hiç güleceğim yoktuh değişik hayeleri var kıss aman olma kıss bak benim başım belda kilolarla hamiş kalsma ne olacak acap 🙂 bende her gittiğim yerde llütfen biraz daha demek istiyorum ne bulduysam yemek istyorum
![]()

gül ama ölme sakın titan hahah senle çok işimiz var dahaAllahım bu topik öldürdü beni, hiç güleceğim yoktu![]()
hkıss aman ağzım bozğaım yara içind ekilo versem ne olacakkız asena bukadar spora ne gerek var yorulmadanda kilo veriliyo ben yolunu buldum 🙂 bak bi faranjıt ol yattıgın yerde ayda 5 kılo garantıhatta ben 6 verdim 😀 ne yoruyosunuz kendınızı okadar kolayı dururken
![]()
h aç kalırm daha iyi vallaölede aç kalıyon zatenkıss aman ağzım bozğaım yara içind ekilo versem ne olacakh aç kalırm daha iyi valla
yattığın yerden yeme ihtimalide çok zayıf olduğundan sıkı rejime giriyo bu faranjıt 
ozgul zayiflamak isteyenlere mikroplarini gonder sendekız asena bukadar spora ne gerek var yorulmadanda kilo veriliyo ben yolunu buldum 🙂 bak bi faranjıt ol yattıgın yerde ayda 5 kılo garantıhatta ben 6 verdim 😀 ne yoruyosunuz kendınızı okadar kolayı dururken
![]()