Zevk suyuyla hamile kalınır mı ? Hamile isem bunu nasıl anlayabilirim işte cevaplar

erkek arkadaşımla yakınlaştık içime girdi ama boşalma olmadı sadece çok yoğun ıslaklık vardı hamile kalmaktan korkuyorum sizce bu mümkünmü hamile kalırmıyım?
 
Korunmasız her ilişki gebe kalam açısından riskti. Ejakülasyon olmasa dahi zevk suyuyla gebe kalmak mümkündür. Olasılık düşükte olsa imkansız değildir. Adetinizde gecikme olursa test yaparsınız.
 
Merhaba. Adet tarihinden 16-17 gün önce eşimle birlikte olduk vajina içine sperm girişi olmadığına eşim emin fakat adet günümü 16-17 gün varken birlikteliğimizden 5-6 gün sonra kanamam oldu. Normal adet kanaması gibi değildi. Koyu kahverengi ve az az geldi. Bittikten bir gün sonra tekrar aynı şey oldu. Şu an da kahverengimsi sümüksü akıntım var. Hamile olabilir miyim acaba?
 
Merhaba, durumunuzun gebelikle alakası yok adete 16-17 gün varken oluşana kanama yara,kist,miyom,vs gibi durumlardan kaynaklanabilir. Bir kadın doğum uzmanına görünüp muayene olmanızda fayda var.
 
merhaba adet tarihinden 8 gün önce ilişkiye girdik boşalma olmadı zevk suyu geldi adet günümden 1 gün sonra adet oldum hamile olma riskim varmıdır
 
Merhaba, şüpheli ilişki sonrası adetiniz gerçekleşmiş bu durumda gebelik söz konusu olmaz. Kuşkunuzu gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz.
 
Merhaba erkek arkadaşımla ilişkiye girdik fakat içime boşalmadı ama bir iki damla da olsa kaçma ihtimalini göz önünde bulunduruyoum. İlişkiye gireli 3 hafta oldu ve benden kahverengi lekelenme geldi fakat hala adet kanaması gelmedi normalde lekeden sonra adet olurdum hamilemiyim acaba baya korkutuyo beni aydınlatırmısınız beni
 
Merhaba, erkek arkadaşımla kıyafetlerimiz üzerimizdeyken sürtünme yaşadık, erkek arkadaşım kesinlikle boşalmadığını söylüyor ama benim Reglim şu an normale göre 2 gün gecikti, bir şey olmuş olabilir mi ?
 
Merhaba, erkek arkadaşımla kıyafetlerimiz üzerimizdeyken sürtünme yaşadık, erkek arkadaşım kesinlikle boşalmadığını söylüyor ama benim Reglim şu an normale göre 2 gün gecikti, bir şey olmuş olabilir mi ?
Selamlar,

Böyle hamilelik olmaz regl olmuşsun hamile değilsin. Kaç gün gecikirse geciksin sonuçta regl olmuşsun sıkıntı yok hamilelik asla söz konusu değil.
 
Geri
Üst