Bişey Sora bilirmiyim muane olmaya gttk kadin doğuma bişey olmadığını söyledi bir ilaç yazdı duphaston diye gebelik olsa söylerdi dimi iki tup kan alındıEvet lina tabiki senin için sazen özel mesajda atmışsınız orada da dedim size hamile olamayacağınızı.
Kullanmaya başladım ilacı kaç gün sonra adet olurum acaba bilginiz varmı iki gün oldu kullanmaya baslayali![]()
Duphaston Tablet Ne İşe Yarar?
duphaston ilaç nedir,duphaston nasıl kullanılır,duphaston ne için kullanılır,duphastonla hamile kalınırmı,duphaston adet gecikmesi yaparmı,duphaston hakkında bilgiler DUPHASTON'un etkili maddesi olan didrogesteron (6-dehidroretro-progesteron) genital sistemin mukozası üstüne oral yoldan...www.meleklermekani.com
Kullanmaya başladım ilacı kaç gün sonra adet olurum acaba bilginiz varmı iki gün oldu kullanmaya baslayali
Kusura bakmayın nolur sizide rahatsız ediyorum![]()
Duphaston Tablet Ne İşe Yarar?
duphaston ilaç nedir,duphaston nasıl kullanılır,duphaston ne için kullanılır,duphastonla hamile kalınırmı,duphaston adet gecikmesi yaparmı,duphaston hakkında bilgiler DUPHASTON'un etkili maddesi olan didrogesteron (6-dehidroretro-progesteron) genital sistemin mukozası üstüne oral yoldan...www.meleklermekani.com