Yeşil çay

Young bride

Banned
Yeşil çay
yeşil çay,yeşil çayın faydaları,yeşil çay faydaları,yeşil çayının faydaları,yeşil çay zayıflatırmı

Yeşil çay faydaları
Yüksek kolesterol, yüksek tansiyon hastalarında yeşil çay kolesterol düşürücü ve tansiyon düşürücü etkiye sahiptir. Kan şekerini dengeleyen yeşil çay, aynı zamanda vücutta bulunan bakteri ve virüsleri öldürür. Ağız kokusundan şikâyet edenler için yeşil çay ağız kokusunu giderici özelliği ile son derece faydalıdır. ...Gün içinde kendini sürekli yorgun, bitkin hissediyorsanız, yeşil çayın içindeki kafein miktarı sayesinde, içeceğiniz 1 bardak yeşil çay sizin daha enerji dolu olmanızı sağlayacaktır. Yeşil çayın içindeki C vitamini sizi depresyondan, stresten uzak tutmaya daha sakin bir yapıya kavuşmanızı sağlar. Özellikle kış mevsimlerinde grip, nezle olmak istemiyorsanız yeşil çayın C vitamini sayesinde rahat bir kış geçirebilirsiniz


Yeşil çay içeriğinde barındırdığı E vitamin sayesinde, yaşlanmanızı geciktirir. Kalp damar hastalıklarından muzdarip iseniz, yeşil çayın sizi damar setliğinden koruduğunu bilmeniz ve günde bir bardak yeşil çay içmeniz son derece faydalı olacaktır. Zayıflamak istiyorsanız, yeşil çay sayesinde vücutta biriken fazla ve zararlı yağların atılmasını sağlayarak zayıflayabilirsiniz.
Yeşil çayın güneş yanıklarına onarıcı etkisi vardır. Bu sebeple özellikle yaz mevsiminde cildinizde oluşan güneş lekelerini yok etmek için ılık hale gelmiş yeşil çay ile yüzünüzü sık sık yıkamanız son derece faydalı olacaktır.
Menopoza girmiş kadınların, en çok şikâyet ettikleri kemik erimesi hastalığını önleyici etkisi bulunan yeşil çay, günde bir bardak içilirse hem kemik erimesine hem de romatizma ağrılarını tedavi edici özellik gösterir.
Sık sık kabız oluyorsanız, bağırsaklarınız çalışmıyor ve doğal olarak da özellikle göbek, karın bölgesinde şişkinlikler hissediyorsanız, her gün düzenli olarak 2 bardak yeşil çay içmelisiniz. Bu sizin bağırsaklarınızın düzenli çalışmasını, karın ve göbek bölgesinde oluşan ödemin yok olmasını sağlayacaktır.
380014da8262981915.jpg
 
Geri
Üst