Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Seni anlayabiliyorum;tabi başlangıç olarak senin ona onun da sana alışma sürecini yaşıyorsunuz. :) İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin be gülüm!

Ya bizim iş karışıktı biraz biliyorsun;e biraz da ben karıştırınca Kasım'a kaymış oldu bizim planlar. :S Zaten ben iki hafta sonra Türkiye'ye geleceğim kısmetse.Eşim burda kalacak.ve kasım ortasına kadar görüşemeyeceğiz.Gitmeden olmasını da ben istemiyorum açıkçası!O yüzden en erken Kasım sonu hatta bu Aralık falan da demek!O öyle uzaaaarr gider.

Ben sizlerden bazılarını çok merak ettiğim için giriyorum artık siteye ne yalan söyleyeyim!:D E,girmeme de değiyor doğrusu :deli:
canım benim o zaman ne diyelim hayırlısı ne zamansa o zaman olsun,zaten kasıma ne kaldı 2 ay var,o zaman olsa seneye bu vakitler doğurursun:)hakkımızda hayırlısı:)
 
ya kız sorma şimdi eşim için sahura da kalkınca bide hep uyku hali var bende mecburen geç kalkıyorum:)asıl sen dün yoktun bana diyene bak:)ev interneti niye iptal oldu canım aktif ettirsene yine




ohh ohhhh uyu masallah ya ben yoktum çünkü evdekı telefonu ıptal ettırdık kullanmıyoruz çünkü mecburen ınternette ıptal oldu yanı gıremıcem evde sadece işte gırebılıcem artık böyle olacak belkı ılerde baskası ıle ortak ınternet alınırsa olur ama sımdılık böyle olacak canım
 
Geri
Üst