Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bugün okulda hamile bir arkadaş var onunla konuşurken birden karnını sevmek istedim ama inanın o kadar çekindim ki sanki bana çokkkk uzakmış gibi ya da imkansız birşeye dokunuyorum gibi geldi, elim titredi. allahım inşallah bize de gösterir hamişliği.
ayy canım yapma böyle üzme kendini bak bende üzülüyorum neden olmasın sende yaşayacaksın tabi bu duyguları rahat ol strese sokma kendini bitanem:)
 
kız sen zaten kayınvaliden görümcen için mi stres oluyorsun bebek konusunda? ben olsam hiç tınlamam onlar da kimmiş, onlar için mi doğuracağım derdim. sen böyle giderse daha çok stres yaparsın... onlar istediği için değil sen istediğin için bebek sahibi ol... hem daha yaşın çok küçük acele etme canım, eşinle evliliğinin tadına var.
yok kız onların haberi bile yok benim bebiş istediğimden benim görümceyle meselem önceden gelme bi mevzu yolucam saçını başını o olcak deli kadın bide galiba şizofren bence bi gün melek gibi bi gün şeytan gibi
 
slm melısler nasılsını
selam canım nasılsın az kaldı doğuma ayy çok heyecanlı inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

inş canım ya inş gelirde unuturum bütün yaşdıklarımı bazen öyle üzülüyorumki acabam hiç gelmiycekmi bebişim diye umutuzuk kaplıyo içimi sonra saçmalama aysegül diyorum kendime kızıyorum rabbim kabul edecek dualarımızı inş

inşallah canım inşallah Rabbim dualarınızı mutlaka kabul edip geri çevirmeyecek hiç umutsuzluğa kapılma tatlım
 
Geri
Üst