Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

birşey hissetmen gerekmiyor tatlım..illa ki her hamilede değişiklikler olacak diye birşey yok..o yüzden ümitsizliğe kapılma..benim bir arkadaşım 5. ayında analadı hamile olduğunu üniversite mezunu bilinçli bir kız hem de..reglleri düzenli değildi..hiç anlamadı bile düşün yani..

ne biliym biraz bunalımdayım da...
bunu eğitim seviyesiyle alakası yok ki. ben de üniversite mezunuyum ama ne çare:)
 
işte ne olsun canım ben çok yoğunum işlerimi halletmeye çalışıyorum bu arada bir de aşılamanın sonucunu bekliyorum:) hayırlısı bakalım ne olacak???
kızlar günaydın nasılsınız bakalım görüşmeyeli?uzun süre oldu siteye bir göz atmayalı neler olmuş neler bitmiş derken şehnazcım aşılama yaptırdığını öğreniyorum şimdi.canım çok sevindim en son konuştuğumuzda moralin bozuk birşey denememe kararı almıştın.fikrinin değiştiğine ve tekrar çabalamana çok sevindim umarım mutlu haberlerini en kısa zamanda alırız.
 
yok yani üniversite mezunu derken..hiç bilinçsiz de değil..ona rağmen o kadara kadar belirti olmayabiliyo..sende de olmayabilir am bu gebe olmadığın anlamına gelmez demek istedim canım


canım benim anladım da çaresizliğimden işte ne dediğimi bilmiyorum...

hiçbirşey tat vermiyor.
çalışmak, eve gitmek istemiyorum. kimseyi görmek istemiyorum. durup durup ağlıyorum. Allah'a isyan etmemek için tutmaya çalışıyorum kendimi:(
 
Geri
Üst