2010 Haziran Anneleri

selam kızlar.maşallah aslıcım sana süt için de kafanı yorma erken doğumlarda olabiliyor sonradan bollaşır sütün..simdilik idare edersin süte devam maması ile.cok şeker bir kızın var allah bağışlasın..burda değilsin hoş ama ben gene de yazayım gelince okursun artık ne zmn girersin foruma kızından zmn bılup da bilmem..
biz de kızımın çikolatalarını aldık geldik.hastanede dağıtmak için oluyor ya bebekli onlardan.pembik pembik :)kendime kırmızı bir taç aldım ama çok kokoş bişey yahu bulamadım sade bişey her zmn da cıkamıyorum cıkmısken alayım dedim..hastane için can bebenin hazır alt açma bezlerinden aldık bir de..son eksiklerimizi de tamamladık.
 
archi ne güzel bi doğum olmuş ya pazarteside benim kontrolum var şimdiden çok kokruyorum doktor çatı muayenesi yapıcam dedi bakalım ne diycek sezeryan derse direticem normal doğum diye
 
mislina sen doğum sonrası çatlaklar için lazer yaptıracaktın diye hatırlıyorum yada başka bir operasyonmuydu, yanlışmı hatırlıyorum
ne zaman başlayacaksın

Evet cnaım lazer düşünüyorum nişantaşında gönül ergenekon var lazer üzerine amerikada eğitim falan almış çok iyi bir doktor ona gidip göstereceğim sanırım temmuz başı gibi giderim biraz kendimi toparladıktan sonra hem kırkımızda çıkmış olur .
 
Bunu duydum bende, belki çatlaklar beyazlamadan yaptırırsak etkisi artar diye şimdiden araştırmaya başladım
Fraksiyonel lazer, acıbadem, medikalpark ve birçok özel klinikte uygulanıyormuş
http://www.kadinvebebek.com/forum/cildinizde-catlaklar-mi-var-61843/
http://www.sivilceizleri.com/gebelik_ve_dogum_sonrasi_catlaklari.html
http://www.medicalpark.com.tr/ebulten/bultendetay.aspx?id=46
inşallah çok pahalı bişey değildir

Canım benim kuzenim çok kilo aldı verdi ozaman kollarında kırmızı çatlaklar oldu mersinde lazer yaptırdı beyazlamadan kırmızıyken baya bir düzelmiş. Bende ondan duymuştum istanbuldada az önce dediğim gibi Gönül Ergenekon var bu işin uzmanı . Başka bir arkadaşımda yosun masajı önerdi tüm vücudu yağla daha sonra strechle sar ve 1 saat bekle ardından kese ile duş al çok işe yarıyor demişti iki yöntemide kırkım çıkınca deneyeceğim.
 
Geri
Üst