Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Kzlaar yne ben cok mu oldum ne :) adet gunum yarn ama bende kask agrisi kalmadi sadece sol kask ara ara akntm kurudu sanki potur potur oldu bugun nkta seklnde krmzi bi kan geldi v gogsumdeki damar hala belli cok ince bi seklde dua edin bna kzlar ya ben sze hep ve tum isteyenlere edyorm hep seveyrim szleri :D :*
Canim icimden bir ses sen hamilesin diyooo:)
Insallah yaniltmaz Rabbim aminnn
 
Yok canım ya.sonuç negatif çıkarsa üzülürüm ister istemez ben çok üzüldüğüm için eşim erkenden test yapmama izin vermiyo bi kaç kez yaptım oturdum ağladım ondan sanmıyorum çok sanırim usuttüm ondan oldu canım
Canim negatif ciksada zaten adet oldun yani yeni bir aya basladin oyuzden bence bak derim..
Sonucada uzulme cunki zateb yeni ay icin cabaya basladin.. bak bizimde cocugumuz yok uzule myzule devam edicez.. moralini yuksek tut olurmu:) ben hepimizin 1-2ay icinde hamile kalacagimiza insallah inaniyom:)
 
Ay hadi canım kaç gün kaldı dualarım seninle
Canim bi sayim dur.. :) 9 gun kaldi:)) ama kizlar belirti degil icimden bi ses ole diyo bana..:) bide dun aksam duhan suresiji okudum.
Bilenler vardir bilmeyenler icin diyorum 3 kere duhan suresini hic konusmadan okursan eger hayirliysa diledigin sey gerceklesir biiznillah.
Yaptim bakalim Allahim hayirliysa bu ay ver dedim.. vermezsede uzulmem demekki hayirli degilmis derim:)
 
Merhaba arkadaşlar ben hep takip ediyorum ilk kez yazıyorum ama
Ben 13 aylık Evliyim son dört aydır korunmuyoruz eşimle 2.ayımda hamile kaldım yani geçen Eylül'de ama kimyasal düşükler sonuçlandı
Bu ay ise düşükte Yaşadığım bazı belirtiler var bat 4 gün var göğüslerin Şiş Ağrılı 8 günden beri sersem gibiyim ne diyorsunuz tecrübeli arkadaşlar.
Bi test yap bak bekleyemiyosan ama insallah hamiledirsun dusuk icin uzuldum hayirlisi buymus seninde haberini bekliyoruz herzamanda yazabilirsin:)
 
Geri
Üst