Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

selamun aleykum kzlar naslsnz? Takp ettm szı ama yazamadm ılac kullanyrm benı braz kotu yaptı oyuzden aranzda progestan hap ve mıxovul fıtıl kullanan varmı dktr bana progestanı adet duzenleyıcı olark verdı ama eczacı hıc bır alakası yok dusuk onleycı ve hamle kalmayı kolaylastryo dedı nette okuyorm dusk ıcın kullananda var adet duzenleycı olark kullananda var hangsne ınanmalym szce bı fıkrnz var mı ?
Ikisinide yapiyo canim, dollenme olursa tutunmasina yardimci oluyor, dollenme olmamissa da zamaninda adet olmayi sagliyor.
 
Rabbim hep yüzünü böyle guldursun canım emin ol bu aralar bende oyleyim bu hafta kısmet olursa dr gitcem eşim yeni yere başlayalır bizde taşıncaz galiba bakalım artık ben çok yoruldum galiba artık kızlar umut etmek güzel ama bende tükeniyo mc canım geçen demiştin ya ağlamak istiyorum diye bugunde ben oyleyim
Canim daha simdi goruyorum sorry.. Boyle aglama modlari geliyor geldinde aglicaksin..
Insallah istedin gibi olur hersey tasinirsiniz insallah benimde haftaya baliyo artik..
Rabbim seninde yuzunu hep guldursun hayatim amin ecmain
 
Kızlar belirti bizim beynimizde ben buna inaniorum 3 ay belirti yaşadım ikisi boş çıktı hamiş oldugumu oğrenince belirti falan kalmadı 5 +2 maşallah ama belirtiden eser yok. Kendinize umut verip üzülmeyin sonra bırakın süpriz olsun nacizane fikrim budur.
Tecrubelerinden dolayo haklisin emin ol hepimiz bunun farkindayiz hayatim ama iste umut.. Yani elde degilki istwr istemez acaba hamismiyiz diye dusunuyoruz.. burda birbirimize dokuyoruz icimizi.. Rabbim saglikli kucagina almayida nasip etsin canimm bizede senin gibi hamis olmayi insallahhj
 
Geri
Üst