Aşılamadan sonraki süreçte gebelik belirtileri ve seyri nasıl olmakta ?

Arkadaşlar neden yorumlarım geç yayınlanıyor :((

not:haftasunu olmasindsn dolayi gecikme olutor bilginiz olsun
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kizlar daha test yapmadim test aldim ama yapip yapmama konusynda kararsizim daha mi beklesem diyorum ve kimiside diyor ki yapilacaksada sabah ac karnina yapilmalidir ki dogru sonuc versin cok korkuyorum testi yapmaktan
 
Sardunyam sende olan butun sancilar bendede fazlasi ile oldu adeyim 1 gun gecekti ama test yaptirnadm hala sxnci bazi kisilerde normalmisvkendi fazla uzme bende 7 yildir ewliyim
 
Melegim cıkar cnm ben aşılamamı yapalı 16 gün olmusuydu idrarda cikmadı 2 gün günmun gecmisiydi kanda cikti insallah darisi size olsun selvi yap cnm seninde cikar su stresten kurtulmuş olursun
 
Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım...
7 yıllık evliyim bikaç yıldır bebek peşine düştük ama hala ne gele var ne giden...
5 Aralıkta aşılamamı oldum bugün 9. günüm..
son 2 gündür regl belirtilerimi yaşıyorum,içimüsperiyor acaba regl mi olacağım diye...
Klomen ve çatlatma iğnesiyle aşılama oldum...
iğne olarak doktorumun verdiği pregnyl 5000 çatlatma iğnesini vurdurdum.
Aşılama gününden itibaren 4-5 gün karın ağrısı kasık ağrısı bazen bacaklarımın tutmaması yorgunluk v.s. oldu..
aşılamamın 7. günü dayanamadım idrar testi yaptım anında negatif tek çizgi oluştu... anında doktorumu aradım henüz 7 gün oldu idrarda asla çıkmaz,14. gününe kadar regl olmazsan kanda baktırmalısın dedi..
Testi yapmamdaki amaç acaba hala ilacın iğnenin etkisi sürüyormu diyeydi,sürüyorsa mutlaka 2. çizgi silik çıkar dedikleri için..ama benim 2. çizgiden eser bile yoktu,silikte olsa...
Sonra 8. günü sabah idrarıyla yaptım yine tek çizgi.. 8. günün akşamı yine yaptım yine tek çizgi..
En sonunda artık bıraktım,pazartesi günü kan testi verip değerime baktırmak istiyorum...
yarın 10. günüm,kendimi dinliyorum resmen,psikolojimi bozacağım :-(
Bugün belimde az az ağrı ve batmalar var,sol kasığımda bazende sağda seyirmeler oluyor,karnımın içinde hafif boşluk gibi hislerim oluyor gibi...göğüslerimde regl başlamadan olan hassasiyet bugün başladı... Bu arada aşılama öncesi regl başlangıcım 20 kasımdı.. yani bu ayın 20-22 civarları regl olmam gerek normal şartlarda,gerçi normalde düzensizdir 30-33-35 günlerde regl oluyorum ama..
Bu arada tek yumurta ile ve 15 ml sperm ile aşılamam oldu..
bana bişiler yazarmısınız uykularım kaçıyor... :Bu arada sol tüpüm kapalı,klomen ile tedavide sağ tarafta yumurtam oluştuğunda aşılamam gerçekleşti..
Canim Hosgeldin aramiza, seni ozenle ve dikkatle okudum, adetinin 15.ci günü asilama olmussun. Bu tarih geç degilmi ? Normal de 11-14. Cu günler asilama yapilir.
Ben bu ay adetimin 13.Cu günü asilama olacaktim, ama bir gün evvel yani 12.ci günü verdigim kan tahlilinde yumurtlama oldugu yani ovulasyon gerceklesmis diye asilamayi yapmadilar, ocak ayina ertelediler.

Canim insaallah tutar ve hamile olursun. 14.Cu güne kadar adet olmazsan kan testi yaptirirsin canim insaallah pozitifi gorursun hayirlisiyla.
Asilama dan sonra progesteron verdi mi dr ? Verdiyse vajinadan aldiysan daha faydali gebelik için.
 
Geri
Üst