Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

hos buldummm canmm yokmu sende belirti falan az kalmıs adetine insallah hamişler aarasına girersn bizde arkandan gelirz mc bu ay ugurlu geldi hadi bakem subatta bize insallah elfidamdan bu ay beklioruz güzel haberleri insallah sendende alırız canm

Umarım sizi hayal kirikligina ugratmam kizlar. Sizi benim için boyle umutlu gorunce acaip sorumlu hissediyorum
 
elfidam.benfe ovulasyon doneminde akintim cogaliyo .. bi bakiyom.akintim cogalmis diyorum ovulasyon donemi.. bildigin akinti yogun afedersin sumuk gibi..
Sonra normallesiyor cok az geliyo adet olmadan 2 gun once bitiyodu sonra adet oluyodun.. benim akintim normal cok olmaz bukez azcik azcik kesilmediydi hamile oldumu ogrendim.. Batmalara gelince..
kimisi ayni adet agrisi cekiyo adet olmuyo hamile oluyo..
ama bende gercekdeb farkliydi..
adet agrisi beline vurur karninda agri olur batmalar olur..
Hamilwlik belirtisi olan agri bendeki, cok kolay ayirt ettim karnim agrimiyodu.
Bicak saplanir gibi aci oluyodu.. oyle surekli agrimiyo vurup vurup geciyo halada oyle.. bide gogus ucuna dikkat et benim gogusum ucu buyumustu:)
Banyo yaparkrn usudum oyle top gibi oluyoya bibakdim findik gibi.. hangi ara bu hale geldi dedim:))
Sende takip et..
bide karnin altijda kasiklarda guruldama oldu bende..
gurul gurul bi sesler geliyoxu halada oluyo..
mide bulantisi felan psikolojik cunki 6. Haftada basliyo..
Gogsunr kasigindaki agrina dikkat et bide is yapinca hemen yoruluyonmu ona
allahim sanada doger kizlarada bebeginizi versin insallah

MC canm bende bitakim seyler var sanki ama henüz erken ya, bu kadar erken belirti olmaz heralde diyorum. O yüzden dillendirmek istemiyorum fazla. Ama hamile oldugumu ogrenirsem kismetse, o zaman payladirim sizinle. Ama Sunu soyliyim gogus ucumda hic bir degisiklik yok bende.
Karnimda degisik degisik yerlerde batmalar oluyor ara ara.
 
Su torbasindan zarar olmaz cok sicak doldurup tenini yakma.. ayaklarina koy bide yatarken sirtini kocana yasla sarilsin arkadan ondende tulugu koy sicak sicak yat/yatin.. oyle sicak tatli oluyoki bende bebek olsam tutarim o sicakda:))

Hehehee :) Kocacim agir grip geciriyor ya bana gevmesin diye dogru durust yanastirmiyo bile. Askim sen onemli bir surecten geciyorsun, benden hastalik kapma diyo.
 
Geri
Üst