Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

slm kızlrr nasılsınzz yaaa elfidam insallah hamlssindr canmm tutmustr bukezz cook istermm ama ben cook ii deiilm bunada sükr diorum yinede dün kanama geldi benden cook korktumm bebisme bise oldu die ama cook sükr melegim ii durumdaymıss ne olur dua edinn bana bebisme bise olmasınnn
Ceylinim cok sukur bebeginim ve senin iyi olmasina cok sevindim.. kanama olunca insan lorkuyo ama stresden ve hamileligin ilk haftalarinda olabiliyo bazen uzunda suruyo.
Melegindr kanamasi oldu cok ama cok sukur bebegi iyi.. yani bebegin iyi oldukdan sobra cok dusunme tabi kendine daha ekstra dikkat et.. Allahim benislerimizi korusun olmayanlarada nasip etsin amin
 
Ve son olarak.. Melek cennneti...
Bunu yaziyosam senin icin degil Rabbim icin yaziyom..
Sana kanaman konusunu dememi acikladim.. kizlarin cocugu olmamasini o sekilde bagladigin icin, senin mantigin dogruysa ozaman seninde kanaman olmasinda birsey aramaliyiz anlaminda dedim.. yani dedigin sey dogru degil..
Anlaminda..
Aksi halde seni kanaman hamileligin konusunda kotu bisekilde dile geturmem.. cunki hamilelik ko usunda cocugu olan icinde olmayan icinde cok hassasim..
Yanlus anladiysan kusura bakma..
Ama hicbizaman asla boyle biseydeb kotu olarak ko usmam..
Senden hic hoslNmasamsa masum bebege asla asla bisey diyemen ben..
Allahim bebeginide senide saglikli kilsin.. bundan sonra sen bana onemli olmadikca hitapda bulunma ben sana.. anlasamiyosa veya yanlis anliyosa bu durumlarda mesafe her iki taraf icin iyidir.. senin uslubun konusman herseyin bana gore yanlis ve kirici..
Yine soyluyorum allahim bebegin ve senin sagligin konusunda hic kotu sey yasatmasjn saglikli eylesin sizi ve hepimizi amin..
Kizlar opuldunuz mc kacar
 
Ceylnm adetme daha 4gun var etlilenmyorm ki bu ay hc kafama takmadmda belrti yasamadm daha dogrusu ben bu ay korunmak istedm bi rhtszlgmdan dolayi yanlslkla esm unttu tabi vardr bi hayr dedm korunmadk bu ay olcagni hc sanmyorm yani ackcasi tabi yne ksmet Rabbim bilr sordugm soruda bi kav gundr asiri karn bel bolgem kasnyo bde bugun mgdemn ustnde iki tane kucuck et beni ckti netten baktm gebelktede olablyoms merak ettm sadece dpgrulugu varmsi dye saol bebegm cvbn icin
 
Eda hayatim Allahim sabada sizede nasip etsin ki bende sizin icin sevineyim.. Takma kafana zamani gelince heosi olacak.. sabredip dua et istemekden vazgecme yeter.. zorla bilakisss zorla duanin kabul olmasi icin zorla.. daha cok dua et, sadaka ver, adak ada, nafile namaz kil normal namazinida kir, hayursizsa bile bebel hayirli olmasi icin zorla kapilari ki acilsin canim benim..
Ben hamileyim ama sizin her doktora gittinizde adet oldugunuzda ne hissettinizi cok iyi anliyom.. psikolojiniz nr halde anliyomm.. oyuzden dualarim sizinle
Canım ben allah razı olsun bılıorum duamın kabul olması ıcın zorlamam gerekıo rabbım kulunun bu sekılde dua etmesını sevıyor demekkkı kım ne derse desın ne solrse solesın edıyorum edecegım ınsss da olacak benm umudum var cunkı rabbımın ol deemesı yeter kusum bosver sende sınrlerını zıplatma kusum ben bı kıssa paylaştım kızlar cok uzulmustu ama konuyu yıne uzatmış oldu neyse bosver gulum yegenımıze ıyı bak sen :)
 
Geri
Üst