Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

slm kizlar ben yeni uye oldum haziran 26 da adet oldum ve bu ay ilk defa bebek istedik ikinci olacak allah nasip ederse 5 gun kaldi adet gunume ama hicbir belirti yok ne goguslerde ne karnimda sisme hicbirsey sadece birkac gundur ayaklarim cok usuyor bu hamilelik belirtisi mi bilen var mi
 
arkadaslar adetim bittikten 5 gun sonra esimle iliskiye girdik o gunden beri sankiadet olacakmisim gibi belim sirtlarim karnim kasiklarim agriyo ve artarak devam ediyor.ilişkiden bi hafta sonra test yaptım negatif cikti :( son ıki gundurde goguslerim cok hassas sabahlarida felaket bibulantim var diyorum acaba oructan mi of bilmiyom.detime ıki üç gün kaldi sizce hamile olabilirmiyim test yapsam çıkar mi dua edin lütfen hamile olmak istiyorum
arkadaslar artık bende hamişler arasındayım :)
 
Duşdan sonra gözlerim yanıyor , aşırı sitresliyim sürekli derin düşüncelere dalıyorum , karnım çok agrıyor ve bulanıyor ama baş dönmesi ve gögüs hassiyeti yok sizce hamilemiyim ?
 
Arkadaslar merhabe benimde bi sorum olacak 3 ay once 5 haftamda dusuk yaptim ve kurtaj oldum ve gecen ayin 25 regli olmustum bu ay cok erken göğüslerimde ari ikin gundurde kasiklarimda batmalar var kendimi yuaf hissedoyorum ama bilmiyorum yaniliyomuyum test yapmalıyım.
 
Slm kizlar.bir haftadr gecmedi bulantim ve hala midem yaniyo.normalde adet günümde bile cok agrim olmaz bnm ama daha bi hafta olmasina ragmen adetime resmen adet sancısı cekiyorum.artik bnde buraya hamileyim yazmak istiyorum .sanki bu ay farklı gibi olacak gibi insallah bosa umutlanmiyorumdr ):
 
Selam arkadashlar. Benim de yarin adet gunum .chok belirtilerim var. Bashim donuyor mide yanmasi da var. Bir de sag kasigimda agri olushuyor. Test yapdim . Negativ :( erken mi yapdim acaba ? Ilk chocugumu dogushda kayb etdim . Allahim kimseye yashatmasin.
 
Geri
Üst