2014 Koç Burcu Ağustos Ayı Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Koç Burcu Ağustos Ayı Yorumu
2014 ağustos koç burcu, koç burcu ağustos ayı yorumu, koç burcu aylık burç yorumu


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Koç Burcu Ağustos Ayı Yorumunu bu sayfamızdan paylaşıyoruz..


koç.jpeg


2014 Ağustos Ayı Aşk ve İlişkiler

1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde Merkür-Aslan burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişte hem zevk aldığınız hobilerinizle ilgilenebilir hem de aşkta ilk ve son sözü söyleyen kişi olmak istersiniz. Etkilemek istediğiniz kişiye nasıl konuşmanız gerektiğini bilirsiniz. Yazışma, haberleşme ve zihne dayalı oyun ve aktiviteler, gezmek, görmek, yaşamak için bağlantılar kurmak kolaylaşır. Ancak dinlemeyi de bilmeli, her söylediğinizin kabul edilmesini beklememeli. Bu hafta ailevi konular başta olmak üzere ikili ilişkilerde birbirinizle olan sevgi alışverişinizi şöyle bir yenilemek, tekrar gözden geçirip sağlamlaştırmakta yarar var. Yoksa bağlarımız zayıflar ve sonrasında birlik bütünlük bozulur.

4-10 Ağustos haftası: 6 Ağustos tarihinde ailevi ve ilişkinizle ilgili konularda birbirinize olan yaklaşımınıza dikkat ediniz. Bazen ölçüyü kaçırabilirsiniz. Burada önemli olan ortaklaşa hareket etmektir. Yıkmak değil, yapıcı olmaktır. 8 ve 9 Ağustos aşkta özgürlük, sürpriz tanışmalar, kendinizi dilediğiniz gibi ifade edebilme ve kişisel anlamda her türlü yeniliğe açık olmanızı sağlıyor. Gayet olumlu, heyecan verici tanışmaların da göstergesidir. Çevrenizde bulunan tüm güzellikleri anında fark eder, merakla incelersiniz. Fikirleri farklı, görüş zenginliği olan, hayata heyecan katabilen kişilere yönelirsiniz. Aşkta en olumlu günlerdir ve eğer siz sevgilinize sürpriz yapmak istiyorsanız bu iki günü tercih edebilirsiniz. Her türlü sorunun üstesinden gelebilecek özgüven duygusu ve parlak fikirleriniz karşı cins üzerinde bir hayli etkili olur.

11-17 Ağustos haftası: 11 Ağustos tarihinde aşk hayatınız güçleniyor. Bu hafta hem uzun süreli ilişkiler hem de flört tarzı yakınlaşmalar yönünde fırsatlar getiricidir. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Kendinize duyduğunuz güven sözlerinize yansır. Sohbet etmek, gezmek, eğlenmek, dikkatleri çekmek hoşunuza gider. 12 Ağustos tarihinde Venüs-Aslan burcunda ilerliyor ve sizler aşkta bir kat daha güçlenmiş oluyorsunuz. Her an hayatınıza biri girebilir ve onun başını döndürebilirsiniz.

18-24 Ağustos haftası: 18 Ağustos tarihindeki görünüm, aşkla buluşmanın, aşkla yol almanın, coşmanın belirtisidir. Gönül tahtına kurulacağımız sevgiliye cömertçe merhaba demeye hazırızdır. Kozadan çıkmaya hazır kelebekler gibi özgürce uçmaya hazırlanırız. Eğlenceli, keyifli olan aktiviteler ilgimizi çeker. Hayatın tüm güzelliklerini yaşamak isteğimiz yüksektir. Ancak aklımız da başımızda olmalıdır. Şöyle bir olan bitene bakmalı, doğru ile yanlış mutlaka ayırt edilmelidir. Böylece doğru bir saptamada bulunulabilir.

25-31 Ağustos haftası: Bu hafta flört türü ilişkiler ön planda olacak. Cinsel anlamda arzularımız yoğun. Bu türden beraberlikleri tercih edebiliriz. Hayatın zaten yeteri kadar yükü olduğunu düşünerek, kendimizi üzmek, yormak istemeyiz. Tensel zevklerimizi öne alarak, ciddiyeti geride tutarak aşkı zevkli ve eğlenceli tarafından görürüz. Açıkça niyetimizi belli ederiz. Lafı sözü uzatmadan arkadaşlıklara, hızlı aşklara yöneliriz. İlişkimiz uzun süredir devam ediyorsa, yine aynı şekilde üzerimizde baskı kurulmasından hoşlanmayız. Bizim için fanteziler, eş ile yaşanan özel saatler çok daha anlamlıdır.
Koç Burcu İş ve Kariyeri


1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihindeki Merkür-Aslan geçişi çalışma hayatınızı aktif hale getirici, yeni işler, yeni görüşmelerde bulunmanızı sağlayıcıdır. Bu işler iletişime, el becerilerine dayalı olup gönlü hoş kılan, yenileştiren sanat veya farklı alandaki çalışmalardır. Sağlıkla da alakası vardır. Kişi sosyal hayatta insanlarla birebir görüşerek yaptığı işi gayet iyi lanse edebilir. Ancak bir şeye dikkat etmek gerekir ki, her sözünüz veya yaptığınız her işte dikkat şarttır. Bazen aşırı kendinden emin olmak, farkında olmadan hata yapmanıza neden olabilir.

4-10 Ağustos haftası: İş hayatınızla ilgili konularda şu aralar hoşunuza gidebilecek ve maddi açıdan doyurucu olabilecek işler bulmak zor. Özellikle iş arayanlar için bu durum bir hayli etkili. Ancak üzülmeyiniz. 15 Ağustos sonrası arzu ettiğiniz işi bulabilirsiniz. Bu hafta mevcut işinizde ilişkilere dikkat ederek rutin akışa uymakta yarar var. 10 Ağustos tarihindeki Dolunay kendinize duyduğunuz güveni ve yeteneklerinizi bir grup veya toplum içinde ifade edebilmektir. Böylece daha geniş bir çevrede kendinizi göstermiş olursunuz.

11-17 Ağustos haftası: Bu hafta işlerinizi şevkle yaparsınız. Yeteneklerinizi işinizde göstermek, başkalarını sunmak, iletişimde bulunmak sizin için zevklidir. İş girişimi veya ortaklık düşünüyorsanız bu hafta görüşmelerde bulunabilirsiniz. 15 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlayacak. İş hayatınız aktif hale gelecek. Bir yandan iletişimde bulunacak diğer taraftan işlerinizi organize edeceksiniz. Sıkı çalışmak, detaylar üzerinde durarak mükemmel işler çıkarmak mümkündür. Düzenleme, işlerlik kazanma yönünde de başarılı çalışmalarda bulunabilirsiniz.

18-24 Ağustos haftası: İş konularında bir yandan seçici düşünen aklımız diğer yandan hayal gücünün sonsuz sınırlarında gezinir durur. Hangi seçenek bizim için daha doğrudur? İyice bir bakmak gerekir. Kararsız kalabiliriz. Böyle zamanlarda, deneyimli kişilere sormak, şöyle bir araştırma yapmak yerinde olur. Bu yanılmamızın önüne geçtiği gibi, farklı açılardan durumu görmemizi sağlar.

25-31 Ağustos haftası: Bu hafta iş hayatımızda enerjimiz gayet yüksek olacak. Ancak bu gücü doğru şekilde kullanmak için de aklımız başımızda olmalı. Eğer ortaklaşa bir iş yapılacaksa, kazanç-kayıp anlamında mutlaka düşünmeliyiz. Eğer bir yerde çalışmaya başlayacaksak, görevimiz ne olacak, konum olarak bize uygun mu diye düşünelim. Ancak gerginliğe düşmeden ve çok da fazla baskıcı tutum göstermeden. Çünkü hırsımız bir hayli yükselecek. 25 Ağustos tarihindeki Başak burcunda oluşacak Yeniay, tam da zamanında doğar ve bizim tercihlerimizi gözden geçirmemizde yardımcı olur.
2014 Ağustos Ayı Para Durumu


1-3 Ağustos arası: Maddi konularda özellikle banka ödemeleri, krediler, bir mülkün satışı, bir işin bağlanması yönündeki hesapların çok iyi kontrol edilmesi şarttır. Akıllıca işler ve yatırımlar yapmanın yolu budur. Bu hafta başkaları yoluyla elinize geçen paraları iyi değerlendirmeniz, ortaklaşa işlere önem vermeniz yerinde olur. Sağlamcılık ve garantili düşünme çok önemli. Hemen halledeyim demek yerine, düşünüp karar vereyim demek faydalıdır.

4-10 Ağustos haftası: 5 Ağustos tarihlerinde maddi konularda ve ortaklaşa kazançlar anlamında yapıcı ve yararlı biçimde hareket edilmesinde yarar var. Sağlam ve uzun vadeli düşünmek gerekiyor. Ayrıca yatırım anlamında olan işlerinizde de, sizi kimsenin manipüle etmesine izin vermeyiniz.

11-17 Ağustos haftası: 12 Ağustos tarihinde yaratıcı yöndeki becerilerinizi sergileme, bundan kazanç elde etme yönünde şansınız yükseliyor. İş hayatınız ve mali konularda aklı başında kararlar verebilirsiniz. Başkalarıyla ortaklaşa çalışarak mali açıdan da para kazanabilirsiniz.

18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda iyimser düşünmemizi, kazanç anlamında umutlu olmamızı sağlayan 18 Ağustos tarihi olumludur. Ayrıca elimize bir miktar para geçebilir. Gayet sevinçli, güzel bir güne uyanmanın zevkiyle alışverişimizi yapabiliriz, hoşumuza giden bir şeyler yaparız. Tatilde isek, farklı yerler görürüz. Bol bol para harcayabiliriz.

25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda 25 Ağustos tarihi ortaklaşa yapılacak işler ve kazançların tespiti, çıkarlarımızın gözetilmesi yönünde kuvvetlendirici ve gayet akıllıca hareket etmemizi sağlayıcıdır. Nereden ne gelir, ne yaparsam payıma uygun olan düşer, kimler üzerinde etkili olurum, bunların hepsini tespit edebiliriz.

Astroloji Danışmanı iremSU
 
Geri
Üst