2014 Koç BUrcu Eylül Ayı Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Koç BUrcu Eylül Ayı Yorumu
2014 eylül koç burcu, koç burcu eylül ayı, koç burcu 2014 eylül



Koç burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Eylül Ayı Koç Burcu Yorumunu bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...


koç.jpg



2014 Eylül Ayı Aşk ve İlişkiler

1-7 Eylül haftası: 2 Eylül tarihinde Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkinizle ilgili konular üzerinde düşüneceksiniz. Bir yandan akıllıca duruma bakmak diğer taraftan partnerinizin de fikirlerini almak yararlı olur. Ortaklaşa düşünme zamanı da diyebiliriz. Kararlar alınabilir ve sorunlar varsa bunlar birlikte çözüme kavuşturulur. Eğer partnerimizle yeni tanışmışsak, hem kişisel düşüncelerini hem de ilişkilere bakış açısını öğrenelim. Biz bu hafta ilişkilerde titiz ve seçici davranacağız.

8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde şartlar gereği partnerimizle iyi geçinmemiz, dikkatli konuşmamızda yarar var. Bu işimize gelmeyecek. Ancak sözlerimize ve davranışlarınıza dikkat edelim. 13 Eylül tarihinde, cesaretle ilerlemek ve kendi yolunuzu çizmek isteyeceksiniz. İlişkilerde köprüleri yıkmadan aklı başında düşünmelisiniz. 14 Eylül tarihinde Mars-Yay burcunda ilerleyecek. Yenilenmek, hayatı keşfetmek, deneyimler yaşamak üzere seyahate çıkabilirsiniz. Yeni birçok kişiyle tanışabilirsiniz.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde iki önemli görünüm oluşacak. İlişkinizle alakalı konularda bireysel yaklaşımda bulunabilirsiniz. Kendinize dönük düşünüp, endişeli bir şekilde hareket edebilirsiniz. Oysaki bugün, tarafsız, mantıklı, artı-eksi yönleriyle meseleleri ele almalısınız. İster dargınlık, ister evlilik, ister yeni tanışıklık olsun fark etmez. Bugün geleceğe dönük düşünmek ve ilişkilerde dengeli hareket etmek durumundasınız. Mantıklı olmak kazanç getirir.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihi harika bir gün. Attığınız her adım başarıyla sonuçlanır. 23 Eylül tarihinde Güneş-Terazi burcunda seyrine başlıyor. İlişki hayatınızla birebir konularda etkili olan bu geçiş sizin istek ve arzularınız ile partnerimizin beklentileri arasındaki farklılığın ortaya konduğu, her iki kişinin de birbirine ayna olduğu zamandır. Sağlam ilişkilerde birlik ve beraberlik içinde bütünlük sağlanır. Ancak problemli çiftlerde uyumsuzluk rahatsız edici olabilir. 25 Eylül tarihinde Jüpiter-Uranüs arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek. Aşk hayatınızda çok şanslı bir dönemdesiniz. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Hayatınızda yepyeni bir değişim meydana gelecek.
Koç Burcu İş ve Kariyeri


1-7 Eylül haftası: Bu hafta iş ortaklıkları, sözleşme, çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde düşüneceksiniz. Yeni bir işe başlanacaksa, mutlaka sözleşme yapınız. İş şartları, ortam, kazanç ve konumunuzla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Venüs-Başak burcu geçişi 5 Eylül tarihinde gerçekleşecek. İş alanındaki ilişkiler, ortam ve maddi konular üzerinde durabiliriz. Eğer bir iş ortaklığı düşünüyorsak şartları gözden geçirebiliriz.

8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, bir yandan hayatın üzerimizdeki baskılarından, karmaşasından, problemlerinden, çaresizliğimizden kaçış arzumuzun işaretçisi, ancak diğer taraftan çalışmamız, çaba sarf etmemiz, hayatımızı düzene koymamız gerektiği yolundaki bir ikaz ışığı. 10 Eylül tarihi zorlu gibi dursa da, çalışma hayatınızı ilgilendiren tüm konularda durumunuzu titizlikle gözden geçiriniz. Zevk aldığınız bir işte çalışıyor musunuz? Çalıştığınız alanda bilgi ve deneyiminiz yeterli mi? burada çalışmaya devam etmek size ne faydalar sağlar? Bunları gerçekçi bir şekilde yanıtladınız mı sorun kalmaz.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde gerek ilişkiniz ve gerekse çalışma hayatınızla ilgili konularda değer yargılarınıza ters düşen ve sizi bir hayli rahatsız eden, gerilim yaratan meseleler üzerinde bugün geleceğe dönük bir karar alabilirsiniz. Stres altında kalmamak için çok mantıklı ve tarafsız bir şekilde düşünmelisiniz.

22-28 Eylül haftası: Bu hafta çalışma hayatınızla ilgili konularda derinlikli bir şekilde düşüneceksiniz. Yakın çevrenizden biriyle veya dışarıdan bir kişiyle mali anlamda bir ortaklık kurmayı düşünüyorsanız, öncelikle bu kişilerin güvenilirliği hususunda mutlaka iyi düşününüz. Sigortasız ve sözleşmesiz işe başlamayın.
2014 Eylül Ayı Para Durumu


1-7 Eylül haftası: 5 Eylül tarihinde Venüs-Başak burcunda seyrine başlayacak. Sizin için önemli olan, yapılacak işe alınacak bedelin hakkaniyetli bir şekilde olmasıdır. Devam eden işinizdeki gelir yetersiz ise, aynı ortamda çalıştığınız kişilerle aranızda ücret farklılığı varsa bunlar üzerinde görüşmelerde bulunabilirsiniz. Çalışmamız, kazanmamız, görevlerimizi yerine getirmemiz, emek sarf etmemiz gerekiyor. Bu iki hususu öyle bir ayarlamalıyız ki, hem ruhsal anlamda huzur bulalım hem de sağlıklı bir şekilde yaşayarak hayatımızı düzenleyelim.

8-14 Eylül haftası: 11 Eylül tarihinde çalışma hayatımızı ve ortaklaşa kazançlarımızı bilinçli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmamızda yarar var. Sadece kendi bakış açımızla hareket etmeyelim. Titiz dikkatli bir şekilde olan bitene bakalım.

15-21 Eylül haftası: 21 Eylül tarihinde iş hayatınız ve ortaklaşa kazanç ilişkisi içinde olduğunuz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Miras ve hisseli paralarla alakalı görüşebilirsiniz. Eğer bir iş ortaklığı söz konusuysa bütün şartları gözden geçirebilirsiniz.

22-28 Eylül haftası: 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Ortaklaşa kazanıp bölüştüğümüz insanlarla olan ilişkimizi, mali hesaplarımızı, bankalarla alakalı işlerimizi gözden geçirmeye başlayacağız. Miras bölüşümü, hisseli paralar, eş ve iş ortağınızın mali durumu, borçlarımız, ödememiz gereken vergiler, yükümlü olduğumuz ve altına imza attığımız belgeler, kredi başvuruları gibi meseleler üzerinde düşüneceğiz.

Astroloji Danışmanı iremSU
 
Geri
Üst