Barlas adı ne demek anlamı güzel mi?

  • Konbuyu başlatan hilalim678
  • Başlangıç tarihi
H

hilalim678

Forum Okuru
Barlas adı ne demek anlamı güzel mi?

Barlas adının anlamı melek kadınlar kulubü barlas isminin anlamı forumda.​

Melekler 1 hafta önce bir rüya gördüm. Rahmetli babaannem bana Barlas ismini söyledi kulağıma. Ben şuan hamileyim ama erkek mi kız mı olacak bebeğim bilmiyorum henüz. Şuan 13. haftamdayım cinsiyeti bilmiyoruz yani. Barlas ismi anlamı nedir bu isim anlamlı mı acaba neden barlas acaba bilemedim. Ama erkek ismi açısından güzel de bir isim. Gerçekten anlamı güzel ise erkek çocuğum olursa koyacağım.
 
Merhabalar
Benim adımı da annem öyle koymuş anneme annesi rüyasında söylemiş sanırım. O şekilde ismim konulmuş. Size de babaanneniz görünmüş rüyada onun söylediği ismi koyabilirsiniz bence de anlamı da güzel bir isim ayrıca. Barlas isminin anlamı kahraman savaşçı anlamına gelir. Ne kadar hoş bir anlamı var. Ayrıca hükümdar, müjde getiren köken olarak da Türkçe bir isim olarak geçer Barlas. Ne güzel hayatında tam bir savaşçı olur tüm zorlukların da üstesinden gelir bence Barlas ismine sahip erkekler. Barlas ismi ayrıca müjde getiren, güler yüzlü, sevecen kişi olarak da anılmaktadır.

Kız mı erkek mi bebeğinizin cinsiyeti henüz belli değilmiş ama sizin için aşağıdaki linke tıklayarak ''en güzel 100 bebek ismi'' tavsiyelerine ulaşabilirsiniz.

 
Geri
Üst