Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

arkadaşlar klomen kullanırken çok fazla akıntısı olan var mı aranızda. benm bugün çok akıntım var. su gibi ama çok
 
canım o akıntı yumurtladığını gösteriyo.güzel bişey yani.bu günlerde ilişkiye girilirse hamilelik kolaylaşıyo sperm daha uzun yaşıyomuş.
 
klomen dediginiz ilac bir tür vitamin hapi degilmi hani gebe oldugunda alinir. bende kullaniyorum ama vitamin hapi gebe olmak icin. aciklarsaniz sevinirim
 
kızlar bu ay ilk defa doktorumun önerisiyle klomen kullandım.5 günlük bi gecikme yaşıyorum şu anda.ara arada sancı giriyor kasıklarıma.test yaptırmadım.çünkü aylardır hayal kırıklığı yaşadım.sizce bu klomen adeti geciktirir mi yoksa ben ???
 
mrb canım idare eder.sen nasılsın?benim bu ay yarım kaldı yumurta büyümedi çünkü.adetimi bekliyorum.sen napıyosun bi gelişme var mı?

canm bende de bi gelişme yok tedavime ara verdim 3aydır.doğal yolla denedik ama olmadı.şimdi de tekrar başlamak için adetimi bekliyorum.40gün geçti ama hala adet olmadım dün test yaptm negatif.kendiliğinden gününde adet olmak ne kadar büyük bi nimetmiş.çok sıkıldım bu ilaçla adet söktürmekten.soğan kürü felan denedim oda işe yaramadı.
 
kızlar bugün çatlatma iğnemin 3. günü ama hiç ağrı falan yok bende,burdan okuduğuma göre kasıklarda çok ağrı oluyomuş bende neden olmadı acaba??
 
Geri
Üst