Valla her ay olduğu gibi bu ay da bekliyorum ama hiç belirti yok🙁 Salı ya da Çarşamba belli olur. Bu arada yengem kadın doğumcu, onla konuştum geçen, "doktorunun ikinci ay çatlatma iğnesi yapması lazımdı" dedi (bu ay kolmenle ikinci ayım) Tabi baya kafam karıştı, neyse bakalım son defasında doktor "önümüzdeki ay başka bişey deniycez" dedi, belki çatlatma iğnesini kastetti. Bi de yengem stres ve yorgunluk da çok engeller, o yüzden çinko ve e vitamini hapı kullanın ikiniz de dedi, onu deniycem bi de bakalım, gördüğün gibi bende de durumlar karışık🙂
Valla her ay olduğu gibi bu ay da bekliyorum ama hiç belirti yok🙁 Salı ya da Çarşamba belli olur. Bu arada yengem kadın doğumcu, onla konuştum geçen, "doktorunun ikinci ay çatlatma iğnesi yapması lazımdı" dedi (bu ay kolmenle ikinci ayım) Tabi baya kafam karıştı, neyse bakalım son defasında doktor "önümüzdeki ay başka bişey deniycez" dedi, belki çatlatma iğnesini kastetti. Bi de yengem stres ve yorgunluk da çok engeller, o yüzden çinko ve e vitamini hapı kullanın ikiniz de dedi, onu deniycem bi de bakalım, gördüğün gibi bende de durumlar karışık🙂
canım inş haftaya mutlu haberler alırsın, belirtilere kafa takmamak lazım zaten hiç belli olmuyor. Çatlatma iğnesi yumurtayı çatlatmak için kullanmak gerekiyor evet. Senin doktorun nasıl takip yapıyo? ben mesela klomen kullandıktan sonra adetin 10. günü yumurtaların durumuma bakıyordu. sonra 12 ve 13. günler de duruma göre çagırıyordu. 18 mm ye ulaşınca bende pcos oldugu için riske atmamak adına çatlatma iğnesi yaptırıyordu. iğneden sonraki 36. saatte çatlama gerçekleştiği için de ona göre ilişki günleri veriyordu. Bu arada iğneyi vuruldun çatlamıştır deyip bu işin peşini de bırakmıyordu, iğneden 2 gün sonra çagırıp tekrar ultasonda yumurtanın çatladığını da görüyorduk hatta birde üstüne 21. gün progesteron tahlili yaptırmıştım ki bunun sonucunda kaliteli bir yumurtlama gerçekleştimi buna öğreniyoruz. Biraz uzun oldu ama, senin doktorunda takibi bu kadar detaylı yapıyormu? Yani sadece klomen kullanarak kendi de çatlayabilir yumurta ama doktorun gerçekten çatladığının sağlamasını bu dediğim şekilde yaptı mı?