gebe
  1. PeLiNiM

    PeLiNiM Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    5.444
    Beğenilen Mesajlar:
    57
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    ANTALYA

    Oktay Ustadan bir paçanga böreği tarifi

    Konu, 'Hamur İşleri' kısmında PeLiNiM tarafından paylaşıldı.

    paçanga böreği tarifi oktay usta oktay usta paçanga böreği tarifi resimli fırında OKtay Ustanın börek tarifleri çok pratik oluyor ama kolay olmasına rağmen lezzetlerine söz yok. Oktay Usta işi biliyor. 22 Yıllık aşçı olan Oktay Usta artık mutfakta en kolay ve en lezzetli tarifleri bize vererek bizim de işimizi kolaylaştırıyor. Oktay Ustadan bir paçanga böreği tarifi vereceğim size. Bu paçanga böreği çok çok kolay ve ucuza mal oluyor ama çayın yanında harika gidiyor. Güzel bir ara sıcak.
    Malzemeleri az, yapımı kolay ve lezzeti de süper bir paçanga böreği !

    Malzemelerimiz Bunlar :


    * 2 adet hazır yufka yaprağı
    * Çemensiz pastırma
    * Taze kaşar peyniri yoksa dil peyniri de olur
    * 1 yumurta akı
    * toz kırmızı biber



    Hazırlanışı :
    Yufkalar 8 parçaya ayrılır. Her bir parçaya 1 dilim kaşar, 1 dilim pastırma ve biraz toz kırmızı biber serpilerek sarılır. Uçları yumurta beyazına bulanarak kızgın yağda kızartılır.

    Afiyet Olsun…

     
Oktay Ustadan bir paçanga böreği tarifi konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. paçanga böreği

    paçanga böreği

    Malzemeler: 5 yufka 3 yumurta (birinin sarısı ayrılıp böreğin üstüne sürülür) 1 çay bardağı yoğurt 1/2 paket erimiş tereyağ (125 gr) İçine: -50-200gr. kadar pastırma (her böreğin içine yarım dilim kadar konulur) 3-4 tane küp kesilmiş domates(her böregin içine 2 küp yeterli geliyor) yaklasik 1,5 su bardağı kaşar rendesi Hazırlanması: Yag, yoğurt ve yumurtayı çırparak harcı...
  2. Milföyden Paçanga Böreği Tarifi

    Milföyden Paçanga Böreği Tarifi

    milföylü tarifler paçanga böreği milföy milföy paçanga böreği milföylü Paçanga böreğini ilk defa yapacak olanlara ya da daha önce paçanga böreği yapıp farklı tarifler de denemek isteyenlere pratik ve leziz bir paçanga böreği tarifi vereceğim. Milföy hamurundan harika bir ara sıcak ve atıştırmalık aperatif tarifi bu. Milföy ile paçanga böreği yapmak hem çok çok kolay hem de çok lezzetli...
  3. Oktay Ustadan Tuzlu Kuru Pasta (resimli)

    Oktay Ustadan Tuzlu Kuru Pasta (resimli)

    oktay usta, tuzlu kuru pasta, tarifi, malzemeleri, yapılışı, resimleri, ile ilgili bilgiler burada melekler Malzemeler – İçindekiler *1 paket yumuşamış margarin *1 çay bardağı zeytin yağı *1 çay bardağı yoğurt *1 tutam şeker *4 çay kaşığı tuz *5 su bardağı un *1 yemek kaşığı pul biber Üzerine; *1 yumurta *Çörek otu *Susam Kuru pasta için gereken malzemeleri bir kaba koyun ve yoğurun....
  4. Oktay Ustadan Ev Usulü Baklava Yapılışı

    Oktay Ustadan Ev Usulü Baklava Yapılışı

    Bu yazı Oktay usta ev usulü baklava tarifili ile ilgili bilgilere yer vermektedir. Evet sevgili hanımlar, Kurban bayramına sayılı günler kaldı. İnşallah 25 Ekim 2012 tarihnde bayramın birinci gününü kutlamaya başlıcaz. Bayram günlerinin ikramlık değişmeyen tatlı tariflerinden ev usulü baklava tarifi arayanlar için Oktay Usta farkı ile baklavanın yapılışını ve malzemelerini sizlerle...

Sayfayı Paylaş