Sivilce lekelerine soul kremle çözüm

BeyazMelek

Daimi Üye
Sivilce lekelerine soul kremle çözüm
Bu konu soul crem ile ilgili bilgi vermektedir.

Sivilcelere çareler aradık doğanın mucizevi yöntemleriyle sorunumuzu çözdük ama sivilce lekelerimiz halen yerindeler diyorsanız işte değerli reçetelerle sivilce lekelerine etkin çözümler. Sivilce lekeleri için hazırlanan bu kremleri yüzünüze sürüyorsunuz ve tam iki saat bekliyorsunuz ardından su ile yıkayıp havlunuz ile nazikçe siliyorsunuz, bir süre sonra artık sivilce leklelerinizden ömür boyu kurtuluyorsunuz :tik: Bu kremlerin etkili olması için her gün düzenli olarak kullanılmaları gerektiğini de hatırlatmak isterim meleklerim.


Soul_cream-282.jpg



Deniz Güney’in soul krem tarifi:
250 ml (1 Cup) süt’e 1 yemek kasığı sirke döküp.10 dakika bekletin. Bu karışımdan 50 ml alıp (1/4 cup) 250 ml krema ile karıştırın bir cam kavanozda üstünü yoğurt mayalar gibi kapatın. Oda sıcaklığında 1 gün bekletin.Ertesi güne ev yapımı sour cream’in hazır.


Emrullah Gümüştaş'ın soul krem tarifi:
Eksi krema yapmak için, Marketlerde satılan 200 g. paketlerde satılan kremayı alin. Bunu bir kaseye koyup, içine 1/8 dilim limonun suyunu ilave edip çırpma teli ile karıştırın.


Orijinali ise, çiftliklerden taze krema alıp, 1 hafta ekşimeye bırakılır. Paketteki krema Pastörize olduğu için ekşitilemez.
 
Geri
Üst